Τι συμβαίνει όταν το «χάνεις» με 220 χλμ./ώρα (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Τι συμβαίνει όταν το «χάνεις» με 220 χλμ./ώρα (video)
Ένα σύντομο βίντεο δείχνει πως εξελίσσεται ένα τρακάρισμα με ιλιγγιώδη ταχύτητα, το οποίο έγινε σε αγώνες αυτοκινήτου στην Αργεντινή.

Στον αγώνα τουρισμού TC 2000 στην Αργεντινή οι θεατές κυριολεκτικά... πάγωσαν, όταν ο 25χρονος οδηγός του συγκεκριμένου αγωνιστικού Renault Fluence έχασε τον έλεγχο με 220 χλμ./ώρα. Το αυτοκίνητο βγήκε εκτός πίστας και «πήρε» έξι τούμπες, για να καταλήξει στο προστατευτικό κιγκλίδωμα που υπάρχει στα όρια της πίστας. Όπως μπορούμε να δούμε προσκρούει επάνω στα τελευταία με μεγάλη ταχύτητα, με τον οδηγό να υποστηρίζει ότι το όχημά του υπέστη μηχανολογική βλάβη, για αυτό και έχασε τον έλεγχο.

Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε σοβαρά και ήταν σε θέση να μιλήσει, παρά το γεγονός ότι αμέσως μετά το τρακάρισμα είχε χάσει τις αισθήσεις του. Τα σωστικά συνεργεία αμέσως έσπευσαν στο σημείο και το ασθενοφόρο που ήταν εκεί τον μετέφερε μέχρι το πλησιέστερο νοσοκομείο, ώστε να βεβαιωθούν ότι όλα είναι εντάξει. Ο γιατρός που τον ανέλαβε, δήλωσε: «Ο ασθενής είναι καλά. Έχασε τις αισθήσεις του γιατί χτύπησε δυνατά , όμως έχει ήδη συνέλθει. Για την ώρα τον παρακολουθούμε, όμως είναι εκτός κινδύνου». Δείτε το βίντεο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!