¨Off Road Animal" το νέο Discovery

Πέτρος Πιτσίνης
¨Off Road Animal" το νέο Discovery
Η Land Rover αποκάλυψε ότι το δημοφιλές τετρακίνητο μοντέλο της θα αποκτήσει μια επιπλέον έκδοση, στην οποία θα δοθεί τεράστια έμφαση στις εκτός δρόμου δυνατότητές της!

Το νέο Land Rover Discovery είναι προ των πυλών και αναμένεται αργότερα μέσα στο έτος, ωστόσο η εταιρεία αποκαλύπτει ότι λίγο μετά, θα παρουσιάσει μια ειδική έκδοση του μοντέλου με απίστευτες δυνατότητες πέρα από την άσφαλτο. Αυτή θα την επιμεληθεί το ειδικό τμήμα της φίρμας SVO (Special Vehicle Operations) και κατά πάσα πιθανότητα, θα ονομάζεται SVX. Για να υπάρχει μια πρόταση που θα ανταποκρίνεται σε κάθε απαίτηση, το Discovery θα έχει τρεις διαθέσιμες ειδικές εκδόσεις, με την κάθε μια να δίνει βάση σε διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Εκτός της SVX, θα υπάρχει μια πρόταση για όσους αναζητούν την πολυτέλεια και μια ακόμη, για όσους αρέσκονται στη σπορ οδήγηση και τις υψηλές επιδόσεις. Ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα στην εξέλιξη των ειδικών εκδόσεων από αυτό το ειδικό τμήμα είναι ότι η εταιρεία έχει περισσότερο χρόνο να εστιάσει σε άλλους τομείς του αυτοκινήτου, για όσους ζητούν το «απλό» Discovery και όχι κάποιο από τα παραπάνω τρία. Ο Τζον Έντουαρντς είναι ο επικεφαλής του τμήματος SVO και αναφέρει ότι η εστιασμένη στις εκτός δρόμου περιπέτειες παραλλαγή του νέου Discovery, θα γνωρίσει μεγάλη απήχηση στις χώρες της Μέσης Ανατολής, σε συγκεκριμένες πολιτείες των ΗΠΑ και της Αυστραλίας, αλλά και στη Νότιο Αφρική.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!