Τι οδηγεί ο σταρ του NBA; (video)

Τι οδηγεί ο σταρ του NBA; (video)

Τι οδηγεί ο σταρ του NBA; (video)

Ιδιαίτερη αγάπη προς τα δημιουργήματα της Porsche φαίνεται πως τρέφει ο Στεφ Κάρι, καθώς συχνά τον βλέπουμε πίσω από το τιμόνι των μοντέλων της! 

Ο Στεφ Κάρι έχει καταπλήξει τον κόσμο του NBA και όχι μόνο, πετυχαίνοντας μοναδικά κατορθώματα και βάζοντας τρίποντα από... παντού, ωστόσο όπως όλα δείχνουν προτιμάει ευρωπαϊκά μοντέλα για τις μετακινήσεις του. Συγκεκριμένα, δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία προς τα μοντέλα της Porsche, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει να τα οδηγεί! 

Στο βίντεο που υπάρχει παρακάτω εμφανίζεται με μια κόκκινη Porsche 911 GT3 RS σε ένα βενζινάδικο, ενώ πρόσφατα επέλεξε κάτι μεγαλύτερο και πιο πρακτικό, από τα μοντέλα της ίδιας εταιρείας. Η Panamera Turbo S που έχει στην κατοχή του κοστίζει περίπου 161.000€ στην αγορά των ΗΠΑ και εφοδιάζεται με έναν V8 κινητήρα 4.3 λίτρων με δύο τούρμπο, που της χαρίζει εξαιρετικές επιδόσεις. Μιλώντας με αριθμούς, η τυπική διαδικασία επιτάχυνσης 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται με... συνοπτικές διαδικασίες, καθώς απαιτεί μόλις 3,6 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 310 χλμ./ώρα. 

Stephen Curry's New Porsche GT3 RS - Stephen Curry Cars Collection

Best of internet