Πόσο θα κοστίσει το διαζύγιο στον μίστερ Tesla;

Πέτρος Πιτσίνης
Πόσο θα κοστίσει το διαζύγιο στον μίστερ Tesla;
Ο Έλον Μασκ είναι από τους γνωστότερους και πιο συζητημένους επιχειρηματίες της δεκαετίας, όμως ο χωρισμός του ίσως τον κάνει κάποια... δισεκατομμύρια φτωχότερο.

Ο Έλον Μασκ ανήκει ανάμεσα στους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο, με την περιουσία του να εκτιμάται περίπου στα 11 δις ευρώ! Ίσως λοιπόν τίποτε για εκείνον δεν είναι ακριβό, όμως η γυναίκα του ίσως καταφέρει να τον αφήσει κατά πολύ φτωχότερο! Ο CEO της Tesla κατέθεσε αίτηση διαζυγίου με τη βρετανίδα ηθοποιό, Ταλούλα Ρίλεϊ και εκείνη, ζητά υπέρογκα ποσά από τον Μασκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που χωρίζει το ζευγάρι, καθώς από το 2010 που είναι παντρεμένοι, έχει ξανασυμβεί.

Συγκεκριμένα στο χωρισμό του 2012, η Ρίλεϊ κατάφερε να πάρει από τον ιδιοκτήτη της Tesla περίπου 3,75 εκατομμύρια ευρώ -με την περιουσία του να υπολογίζεται τότε στα περίπου 610 εκατομμύρια ευρώ-, ενώ κράτησε το αυτοκίνητό της (Tesla Roadster) μαζί με τα πολύτιμα Cartier και Gucci ρολόγια της. Τον Ιούλιο του 2013 ξαναπαντρεύτηκαν και στις 31 Δεκεμβρίου του 2014, ο Μασκ υποβάλλει για δεύτερη φορά αίτηση διαζυγίου. Μετά από μερικές ημέρες την ανακάλεσε και τώρα, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να... ολοκληρώσει αυτά που άφησε τότε στη μέση. Η μόνη διαφορά ωστόσο είναι ότι η περιουσία του σήμερα έχει... εκτιναχθεί στα ύψη, οπότε ανάλογες θα είναι και οι απαιτήσεις της Ρίλεϊ! Ένας από τους πιο ισχυρούς δικηγόρους της Νέας Υόρκης πάντως υποστηρίζει, ότι τα μισά από τα χρήματα που έβγαλε ο Έλον Μασκ όσο ήταν παντρεμένος, ανήκουν στη γυναίκα του!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!