Τι οδηγούν οι «θεοί» της μπάλας;

Γιώργος Βαρίνος
Τι οδηγούν οι «θεοί» της μπάλας;
Σπορ, πανάκριβα και καυτά, ανάλογα του ταμπεραμέντου τους, είναι τα αυτοκίνητα που οδηγούν καθημερινά οι κορυφαίοι διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Είναι νέοι, πλούσιοι διάσημοι και στην πλειονότητά τους φανατικοί όχι μόνο με το ποδόσφαιρο, αλλά και την ταχύτητα. Οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές αυτού του κόσμου προτιμούν στην πλειονότητά τους supercars κόστους εκατοντάδων χιλιάδων ή εκατομμυρίων ευρώ, που οι επιδόσεις τους κόβουν την ανάσα.

Σε αντίθεση με άλλους ανάλογα ευκατάστατους επαγγελματίες, δεν υποκύπτουν στα θέλγητρα μιας πολυτελούς λιμουζίνας με οδηγό, αλλά επιθυμούν οι ίδιοι να έχουν τον έλεγχο. Με την αδρεναλίνη να ρέει πλούσια στο αίμα τους, αυτό είναι απόλυτα λογικό και οι επιλογές τους άλλοτε προφανείς και άλλοτε «περίεργες», ωστόσο πάντα ιδιαίτερες και εντυπωσιακές.

Δείτε τα αγαπημένα αυτοκίνητα των διεθνών βιρτουόζων της μπάλας, ή μάλλον τα πιο αγαπημένα από αυτά, καθώς λίγες είναι οι περιπτώσεις των κορυφαίων ποδοσφαιριστών που στο γκαράζ τους δεν υπάρχουν περισσότερα των ενός supercars.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!