Κλάρκσον: «Ανώμαλοι οι θεατές του γυναικείου μποξ»

Πέτρος Πιτσίνης
Κλάρκσον: «Ανώμαλοι οι θεατές του γυναικείου μποξ»
Ο πρώην παρουσιαστής του Top Gear ζει για να…προκαλεί. «Θύματά» του αυτή τη φορά, οι γυναίκες μποξέρ και οι τενίστριες,που «θα έπρεπε να πληρώνονται λιγότερο από τους άνδρες»!

«Ανώμαλους» χαρακτήρισε όσους βλέπουν γυναικείο μποξ ο Τζέρεμι Κλάρκσον, συμπληρώνοντας μάλιστα ότι οι μόνοι που θα έπρεπε να το παρακολουθούν είναι οι οικογένειες των αθλητριών. Στη συνέχεια δεν σταμάτησε τη σεξιστική επίθεσή του και ανέφερε ότι οι αθλήτριες θα έπρεπε να πληρώνονται λιγότερο από τους αθλητές, προσθέτοντας: «Να αισθάνονται τυχερές, αν επιστρέφουν σπίτι με 9,5€ (7,5 λίρες)».

Η στήλη του στη "Sun" έκρυβε και άλλες εκπλήξεις, αφού στοχοποιεί μεταξύ άλλων και τις τενίστριες. Συγκεκριμένα, για άλλη μια φορά ο Κλάρκσον χαρακτηρίζει υπερβολικές και άδικες τις αμοιβές τους και υποστηρίζει, ότι θα έπρεπε να είναι χαμηλότερες από των ανδρών. Ο εκκεντρικός Βρετανός αναφέρει ως επιχείρημα, ότι οι θεατές πληρώνουν περισσότερο για να παρακολουθήσουν τον τελικό των ανδρών στο Wimbledon, άρα δεν είναι δίκαιο να αμείβονται το ίδιο με τις γυναίκες.

Για το ίδιο θέμα τοποθετήθηκε και ο Νόβακ Τζόκοβιτς,λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι γυναίκες αξίζουν σεβασμό και θαυμασμό, για την επίτευξη ίσων χρηματικών επάθλων με τους άνδρες. Όμως εμείς έχουμε πολλούς περισσότερους θεατές στους αγώνες μας και αυτός είναι ένας από τους λόγους, που πιστεύω ότι ίσως έπρεπε να παίρνουμε περισσότερα χρήματα».

Στο τέλος, ο Κλάρκσον έκανε και μια μικρή αναφορά στο γυναικείο ποδόσφαιρο, γράφοντας: «Ακόμη και αν ματώσουν, το Sky Sports δεν θα χαραμίσει ούτε λεπτό από το πρόγραμμά του, για να μας δείξει τις κυρίες της Τσέλσι να παίζουν εναντίον των καλλονών του Ντονκάστερ».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!