H γυναικάρα με την ανοιχτή Corvette

Πέτρος Πιτσίνης
H γυναικάρα με την ανοιχτή Corvette
Η Κένταλ Τζένερ είναι σέξι, αλλά ξέρει και από αυτοκίνητα, αφού προτιμά τις βόλτες με μία υπέροχη Corvette του 1956 και όχι με κάποιο σύγχρονο, lifestyle, μοντέλο.

Όλα τα βλέμματα συγκέντρωσε πάνω της η Κένταλ Τζένερ, όταν εμφανίστηκε στους δρόμους του Μπέβερλι Χιλς με μια γαλαζοπράσινη Chevrolet Corvette κάμπριο του 1956. Το γνωστό μοντέλο αποφάσισε να διαφοροποιηθεί από τις ετεροθαλείς αδερφές της, τις Καρντάσιανς -με τις οποίες παρουσιάζει γνωστό ριάλιτι σόου στην αμερικανική τηλεόραση- και επέλεξε κάτι που αν μη τι άλλο, έχει στυλ!

Η εικοσάχρονη Τζένερ βρισκόταν στο αυτοκίνητο με μια καλή της φίλη και δεν άργησαν να γίνουν «στόχος» των φωτογράφων, παρά το γεγονός ότι δεν έκαναν κάποια κοσμική έξοδο και απλώς, πήγαν μέχρι το... σούπερ μάρκετ.

Η Κένταλ έχει εμφανιστεί με διάφορα αυτοκίνητα στο παρελθόν, από μεγάλα SUV μέχρι σπορ διθέσια μοντέλα. Αυτή η στενή της σχέση με την αυτοκίνηση ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι κόρη του Μπρους Τζένερ, ο οποίος εκτός από την ολυμπιακή καριέρα που είχε στο δέκαθλο είχε τρέξει και σε πολλούς αγώνες, μεταξύ των οποίων και στις 12 ώρες του Σέμπρινγκ, το 1986. Ο Μπρους πλέον είναι γνωστός ως Καϊτλίν, μετά την εγχείρηση αλλαγής φύλου που έκανε τον Απρίλιο του 2015.

Να σημειώσουμε ότι η εικονιζόμενη Corvette του 1956 εφοδιαζόταν με V8 κινητήρες, με απόδοση από 210 έως 240 ίππους. Χρησιμοποιούσε για τη μετάδοση της κίνησης ένα μηχανικό σασμάν τριών σχέσεων, ή ένα προαιρετικό αυτόματο με μόλις... δύο σχέσεις. Το μόνο σίγουρο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι τα... κοπλιμέντα των περαστικών κανείς δε θα ξέρει αν πηγαίνουν στην οδηγό, τη συνοδηγό, το αυτοκίνητο ή σε... όλα μαζί!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!