Δεν σταματάει να «αναπαράγεται» η Mercedes GLC

Πέτρος Πιτσίνης
Δεν σταματάει να «αναπαράγεται» η Mercedes GLC
To SUV της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας μετά από πλειάδα εκδόσεών του δεν... επαναπαύεται, καθώς τώρα έφτασε η ώρα να δούμε και την πιο γρήγορη παραλλαγή του!

Η Mercedes-Benz φαίνεται ότι δίνει μεγάλη βάση στο νέο SUV της, τη GLC, καθώς ήδη έχει παρουσιάσει την κουπέ έκδοσή της, την GLC43 AMG και γίνονται συζητήσεις ακόμη και για μια... κάμπριο εκδοχή. Τώρα, όπως όλα δείχνουν ετοιμάζει την πιο γρήγορη GLC63 AMG, με τον κωδικό 63 να συνοδεύει τα πιο ισχυρά μοντέλα της Mercedes-AMG.

Αρχικά υπήρχαν αμφιβολίες για το λανσάρισμά της καθώς μερικοί πίστευαν ότι απευθύνεται σε πολύ περιορισμένο κοινό και δεν θα τύχει ανταπόκρισης, όμως η εμφάνιση του μοντέλου στο Nurburgring για δοκιμές σημαίνει ότι τελικά κατάφερε να πείσει και βρήκε το δρόμο για την παραγωγή. Αναφορικά με τους κινητήρες δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ώρα, όμως αναμένεται να χρησιμοποιεί ότι και η «αδελφή» C-Class με τον V8 των 4.0 λίτρων να αποδίδει 476 και 510 ίππους, με την τελευταία τιμή να αφορά την έκδοση "S" αν φυσικά αυτή υπάρξει (όπως στη C-Class).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!