«Γελαστός και ευδιάθετος ο Κρόιφ»

Πέτρος Πιτσίνης
«Γελαστός και ευδιάθετος ο Κρόιφ»
Για χάρη ποιου οδηγού παρακολούθησε εφέτος ο βαριά άρρωστος Γιόχαν Κρόιφ τα χειμερινά δοκιμαστικά της Formula 1 στην πίστα της Βαρκελώνης;

Στην πίστα της Βαρκελώνης πραγματοποίησε ο Γιόχαν Κρόιφ μία από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του, πριν τον θάνατό του. Ο 69χρονος παρακολούθησε εκεί στις 2 Μαρτίου τις χειμερινές δοκιμές της Formula 1 και φωτογραφήθηκε με τον πατέρα και τον υιο Φερστάπεν.

Ο πρώην πιλότος της Formula 1, Ολλανδός Γιος Φερστάπεν, δήλωσε στην ελβετική εφημερίδα Blick, ότι «ο Κρόιφ ήθελε να γνωρίσει οπωσδήποτε τον γιο μου Μαξ. Πριν ένα χρόνο δεν έγινε η επίσκεψη, όμως αυτή τη φορά πραγματοποιήθηκε. Γνωρίζαμε, ότι ήταν ήδη βαριά άρρωστος, όμως ήμασταν όλοι πολύ θετικοί και γελούσαμε. Ναι, ο Κρόιφ ήταν πολύ ευδιάθετος. Κατά την αποχώρησή του ευχήθηκε στον Μαξ να κάνει μία μεγάλη καριέρα. Λυπηθήκαμε πολύ, όταν είδαμε την Πέμπτη στην τηλεόραση την είδηση του θανάτου του και δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Βλέπαμε ακόμη μπροστά μας τα γέλια του πριν από τρεις εβδομάδες».

Να σημειώσουμε, ότι ο Γιος Φερστάπεν χαίρει μεγάλης αναγνώρισης στην πατρίδα του την Ολλανδία, καθώς ήταν οδηγός της Formula 1 από το 1994 έως το 2003. Ο γιος του, Μαξ Φερστάπεν, είναι ο νεότερος πιλότος στην ιστορία του αθλήματος και κατέχει εκτός από την ολλανδική και τη βελγική υπηκοότητα, ενώ ανήκει από πέρυσι στην ομάδα της Toro Rosso.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!