Απίστευτη «προφητεία» (video)

Γιώργος Βαρίνος
Απίστευτη «προφητεία» (video)
Το προωθητικό video για το νέο μονοθέσιο της McLaren με την ονομασία «Η πτώση», μοιάζει, μετά το ατύχημα του Αλόνσο, σαν ένα κακό αστείο.

Η ταινία που δημιούργησε η McLaren για να προβάλλει το νέο της μονοθέσιο MP4-31 σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με το ατύχημα του Αλόνσο. Το σενάριο έχει πρωταγωνιστή τον Μπάτον και η ιστορία εξελίσσεται με ένα μεταγωγικό αεροσκάφος να ρίχνει το μονοθέσιο στη Μελβούρνη, το οποίο προσγειώνεται στο Άλμπερτ Παρκ χάρη σε ένα τεράστιο αλεξίπτωτο. Ωστόσο, ο τίτλος του προωθητικού φιλμ, που ονομάζεται «The Drop», η πτώση, φέρνει συνειρμικά στο μυαλό του θεατή στην πτήση του Αλόνσο στον τοίχο και τη διάλυση του μονοθέσιού του.

Σίγουρα πρόκειται για ένα παιχνίδι της τύχης, το οποίο ωστόσο καταδίκασε την επικοινωνιακή προσπάθεια της McLaren που ξόδεψε πολύ χρήμα και κόπο, για ένα video που μάλλον φαντάζει ως φάρσα. Δείτε στο τέλος και το αποτύπωμα από τα ελαστικά, που υπό άλλες συνθήκες θα παρέπεμπε στο λογότυπο της εταιρείας, ενώ τώρα είναι σας να προφητεύει την έξοδο από την πίστα του Αλόνσο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!