Και... κάμπριο η Mercedes GLC;

Πέτρος Πιτσίνης
Και... κάμπριο η Mercedes GLC;
Μετά την παρουσίαση της κουπέ Mercedes-Benz GLC υπάρχουν πιθανότητες να δούμε και μια ανοιχτή έκδοση, σύμφωνα με φήμες που έχουν κυκλοφορήσει.

Η νέα Mercedes-Benz GLC Coupe ήρθε για να... ρίξει το γάντι στη BMW X4 κυρίως, όμως όπως όλα δείχνουν, στρέφει και αλλού τα πυρά της. Με μια ανοιχτή έκδοση θα μπορούσε να κοιτάξει κατάματα το Range Rover Evoque Convertible, το οποίο ουσιαστικά παίζει μόνο του, τουλάχιστον για την ώρα.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν έχει εγκριθεί από την εταιρεία αλλά σύμφωνα με το βρετανικό Autocar το σκέφτεται και η ίδια, καθώς ο αρχιμηχανικός των μοντέλων GLC, CLS και E-Class είπε στο περιοδικό: «Δεν θα είναι και μηχανολογική πρόκληση», αναφερόμενος στην ενδεχόμενη κάμπριο εκδοχή της GLC Coupe. Αν τελικά παρθεί η απόφαση και το νέο κάμπριο βρει το δρόμο για την παραγωγή, μάλλον θα έχει μαλακή αναδιπλούμενη οροφή και ελαφρώς τροποποιημένη σχεδίαση στο πίσω μέρος. Βέβαια είναι πολύ νωρίς για τέτοιες προβλέψεις, αν σκεφτεί κανείς ότι λίγες μέρες έχουν περάσει μόνο από την παρουσίαση της κουπέ. Η τελευταία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους δρόμους στο δεύτερο εξάμηνο του 2016, με άγνωστη για την ώρα αρχική τιμή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!