«Έχουμε διανύσει τον μισό δρόμο για βελτίωση!»

Νίκος Τσιώκος
«Έχουμε διανύσει τον μισό δρόμο για βελτίωση!»
Λιούις Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ πιστεύουν ήδη έχουμε διανύσει τον μισό δρόμο, όσον αφορά τον στόχο να γίνουν τα μονοθέσια πιο γρήγορα το 2017 κατά πέντε δεύτερα.

Ακόμα υπό... επεξεργασία είναι οι κανονισμοί της Formula1, που θα ισχύσουν από το 2017, με στόχο των ανθρώπων του σπορ να έχουν στόχο να κάνουν τα μονοθέσια πιο γρήγορα κατά πέντε δεύτερα. Η φετινή pole position του Λιούις Χάμιλτον ήταν 2,5 δεύτερα... μείον από την περσινή, με Λιούις Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ να πιστεύουν πως ήδη έχουμε διανύσει τον μισό δρόμο, όσον αφορά τον εν λόγω στόχο.

«Ο μηχανικός μου, μου είπε ότι ήμασταν πολύ κοντά σε αυτούς τους χρόνους, όμως δεν αντιλήφθηκα ότι ήμασταν τόσο γρήγοροι. Είμαι έκπληκτος, αλλά αυτό είναι ένα καλό σημάδι. Το μονοθέσιο είναι καλύτερο παντού (σε σύγκριση με την περσινή χρονιά)», ήταν τα λόγια του τρις παγκόσμιου πρωταθλητή.

«Είναι εντυπωσιακό που κάναμε τέτοιο άλμα. Αν έχουν στόχο τα πέντε δεύτερα (πιο γρήγορα μονοθέσια) για την επόμενη χρονιά, τότε έχουμε ήδη διανύσει τον μισό δρόμο! Αυτό είναι αρκετά εντυπωσιακό», είπε από τη μεριά του ο Ρόσμπεργκ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!