Porsche από 10.990€!

Γιώργος Βαρίνος
Porsche από 10.990€!
Διαβάζουμε τις αγγελίες που βλέπουμε σε καταξιωμένα sites και δεν το πιστεύουμε! Porsche από 10.990€ και εκατοντάδες ακόμα επιλογές της ίδιας μάρκας, με λιγότερες από 20.000€ Προλάβετε!!!

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης «φάτε μάτια ψάρια...» ρίχναμε μερικές φευγάτες ματιές στο έγκυρο site carwall.gr όταν το μάτι μας έπεσε σε μερικές αγγελίες που κυριολεκτικά «έβγαζαν μάτι». Διαβάζουμε... «Porsche Boxster TIPTRONIC COPA CAR ME ΑΠΟΣΥΡΣΗ 1/2000 - 10.990 €» Αυτό είναι φωνάζουμε! Βρήκαμε το επόμενο αυτοκίνητό μας. Και οι παρακάτω αγγελίες που διαβάζουμε μας κάνουν να αφήνουμε και άλλες κραυγές. Όπως... «Porsche Cayenne 4/2003 - 11.500 €».

Mάλιστα. Εκεί έχει φτάσει το πράγμα. Να πωλούνται Porsche με εξευτελιστικό τίμημα. Αναμφισβήτητα, πρόκειται για ευκαιρίες που ταιριάζουν σε αγοραστές που μπορούν να δικαιολογήσουν αυτοκίνητα τόσο μεγάλου κυβισμού στην φορολογική τους δήλωση και μπορούν να αντέξουν τα δυσθεώρητα τέλη κυκλοφορίας αλλά και την μεγάλη κατανάλωση... Βέβαια από την άλλη πλευρά, με ένα μικρό χρηματικό ποσό, μπορεί πλέον κάποιος εύκολα, να μπει στο κλειστό club των ιδιοκτητών Porsche... Ρίξτε μια ματιά στις τιμές των διαθέσιμων Porsche σε αυτό το link από το έγκυρο site www.carwall.gr

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!