Η Yamaha θα περιμένει τον Λορένθο

Γιώργος Βαρίνος
Η Yamaha θα περιμένει τον Λορένθο
O μάνατζερ του Χόρχε Λορένθο λέει πως η Yamaha είναι έτοιμη να δώσει χρόνο στον Ισπανό πρωταθλητή για να αποφασίσει αν θα συνεχίσει με την ομάδα της Yamaha στο MotoGP.

Tο συμβόλαιο του Χόρχε Λορένθο λήγει στο τέλος του έτους και «πολύ μελάνι» έχει χυθεί σε όλα τα περιοδικά και τα sites για το τι θα κάνει ο πρωταθλητής του 2015. Φυσικά είναι γνωστό, πως υπάρχει μια προσφορά από την Yamaha στο τραπέζι, αλλά υπάρχουν και φήμες για μια μυστική συμφωνία μαμούθ που του έχει κάνει η Ducati. Με τον Ρόσι να έχει ήδη υπογράψει, η Yamaha φαίνεται να «πιέζει» με τρόπο τον Λορένθο στο να πάρει αποφάσεις.

Ο manager του Λορένθο, Άλμπερτ Βαλέρα ανέφερε, πως πράγματι ο Ισπανός έχει μια προθεσμία από την Yamaha, αλλά λέει πως υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

«Η προσφορά της Yamaha έχει μια προθεσμία, όπως και οτιδήποτε άλλο σε αυτό το επίπεδο», δήλωσε ο Valera και συνεχίζει «...αλλά έχουμε περιθώριο, πέρα ​​από τον αγώνα στη Χερέθ ή ακόμα και το Le Mans. Επιπλέον, ο Λιν Τζάρβις (το αφεντικό της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha στο MotoGP) έχει καταστήσει σαφές πως αν ο Χόρχε χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να το σκεφτεί, θα τον έχει.»

Ο Βαλέρα επέμεινε, ότι η μη ανανέωση του συμβολαίου, είναι απολύτως φυσιολογική και δεν πρέπει να θεωρηθεί ως ένδειξη μη σεβασμού πρός την Yamaha.

«Ούτε οι αναβάτες της Honda ούτε οι αναβάτες της Ducati έχουν προσφορές για την ανανέωση από τις ομάδες τους ή από άλλες ομάδες. Το φυσιολογικό πράγμα είναι να αρχίσουμε να μιλάμε μετά από πέντε ή έξι αγώνες... Συμβουλεύω τους φίλους του σπορ να κάνουν υπομονή."

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!