«Δεν δουλεύει η βάση φόρτισης του iPhone»

Πέτρος Πιτσίνης
«Δεν δουλεύει η βάση φόρτισης του iPhone»
Επικό μπέρδεμα νεαρού Αμερικανού, ο οποίος γρατσούνισε το iPhone του προσπαθώντας να το σφηνώσει σε ένα ραδιοκασετόφωνο αυτοκινήτου, για να το...φορτίσει.

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ένας έμπορος στη Νέα Υόρκη, τον οποίο επισκέφθηκε νεαρός Αμερικανός με ένα iPhone σφηνωμένο στο ραδιοκασετόφωνο του παλαιού Ι.Χ. του.

Ο πελάτης ζήτησε από τον έμπορο αυτοκινήτων Μάικ Σμιθ, να ελέγξει στο συνεργείο του, γιατί δεν λειτουργεί η βάση φόρτισης του iPhone, που δεν ήταν άλλη βέβαια από την υποδοχή της κασέτας. Μάλιστα ο νεαρός διαμαρτυρήθηκε, επειδή είχε γρατσουνίσει το Smpartphone του στην προσπάθειά του, να το σφηνώσει μέσα στην είσοδο του ραδιοκασετοφώνου.

Τις φωτογραφίες ανέβασε ο ίδιος ο αντιπρόσωπος στην σελίδα του στο Facebook μαζί με το εξής σχόλιο: «Ενας νεαρός οδηγός πέρασε με ένα παλαιότερο αυτοκίνητο και διαμαρτυρήθηκε, επειδή δεν λειτουργούσε το iPhone – Dock του οχήματος και γρατσούνισε το κινητό του». Προφανώς ο οδηγός δεν είχε ξαναδεί ποτέ στη ζωή του ένα ραδιοκασετόφωνο αυτοκινήτου και το μπέρδεψε με βάση φόρτισης κινητών τηλεφώνων.

Με την ταχύτητα, που εξελίσσονται πάντως οι νέες τεχνολογίες, έχουμε να δούμε και άλλα τέτοια ευτράπελα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!