Αέρας ανανέωσης φύσηξε το Toyota Corolla

Πέτρος Πιτσίνης
Αέρας ανανέωσης φύσηξε το Toyota Corolla
Το πιο δημοφιλές μοντέλο της Toyota παγκοσμίως φρεσκάρεται και αποκτά πιο σύγχρονη εμφάνιση, μετά από τρία χρόνια παρουσίας της τρέχουσας γενιάς του στην αγορά.

Το Toyota Corolla ανανεώνεται για το 2017 και με μικρές αλλαγές, καταφέρνει να δείχνει ακόμη φρέσκο στα μάτια των αγοραστών. Η νέα σχεδίαση περιλαμβάνει πιο στενόμακρους προβολείς τεχνολογίας LED, μικρότερη γρίλια εμπρός, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και περισσότερη χρήση χρωμίου, ενώ τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι επίσης νέα. Οι επιλογές για τις ζάντες αλουμινίου περιλαμβάνουν προτάσεις με διάμετρο 16 ή 17 ιντσών, με τις διαθέσιμες αποχρώσεις για το αμάξωμα να είναι πλέον εννέα, προσθέτοντας το Platinum Bronze, το Tokyo Red και το Earth Bronzeare στην παλέτα των χρωμάτων του.

Αλλαγές στους κινητήρες δεν υπάρχουν, με τα σύνολα που προσφέρεται το μοντέλο στην Ελληνική αγορά να είναι ο 1.33 Dual-VVT-i με τους 99 ίππους, ο 1.6 Valvematc με τους 132 ίππους και ο Diesel 1.4 D-4D με τους 90 ίππους. Τα συστήματα προειδοποίησης παρέκκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας, αποφυγής οπίσθιας σύγκρουσης, αναγνώρισης των οδικών σημάτων και της αυτόματης λειτουργίας της μεγάλης σκάλας φώτων που υπάρχουν στον εξοπλισμό, κρατούν σε υψηλό επίπεδο την ενεργητική ασφάλεια του Corolla 11ης γενιάς, το οποίο πωλείται σε περίπου 150 αγορές παγκοσμίως και αποτελεί το 20% των πωλήσεων της Toyota.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!