«Όνειρο» θα μείνει το σπορ κεντρομήχανο Subaru

Πέτρος Πιτσίνης
«Όνειρο» θα μείνει το σπορ κεντρομήχανο Subaru
«Τέλος» βάζει η Subaru στις φήμες για ένα σπορ υβριδικό μοντέλο με τον κινητήρα στο κέντρο, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο απλά δεν υπάρχει στα πλάνα της.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ίδιας της Subaru, ένα κεντρομήχανο υβριδικό σπορ μοντέλο που φήμες ήθελαν ότι ετοίμαζε στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ποτέ, όπως αναφέρει το CarAdvice. Το μοντέλο αυτό υποτίθεται ότι θα είχε δύο ηλεκτροκινητήρες που θα κινούσαν τους εμπρός τροχούς και έναν επίπεδο (Boxer) κινητήρα εσωτερικής καύσης που θα περνούσε την ισχύ του στους πίσω, ένα σύνολο ομολογουμένως ενδιαφέρον.

Όμως, ο Τομ Ντολ, υψηλόβαθμο στέλεχος της Subaru στις ΗΠΑ είπε στην έκθεση της Νέας Υόρκης μετά την παρουσίαση του νέου Impreza: «Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο, δε ξέρω καν τι είναι. Δε ξέρω. Δε ξέρω από που το πληροφορήθηκαν, αλλά πολύ θα ήθελα να μάθω τις πηγές τους». Πάντως η κατασκευή ενός τέτοιου μοντέλου δεν θα ήταν άσχημη ιδέα, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι η νέα πλατφόρμα της εταιρείας είναι ικανή να υποστηρίξει και υβριδικά συστήματα. Μήπως να το ξανασκεφτεί η Subaru;

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!