Opel Corsa με πόσο;

Γιώργος Βαρίνος
Opel Corsa με πόσο;
Με κόστος μόλις 10.990€ μπορείτε σήμερα να αποκτήσετε ένα λευκό πεντάθυρο Opel Corsa, με τον κινητήρα βενζίνης 1.2 λίτρων στην έκδοση Enjoy.

Για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, η Opel προσφέρει το Corsa στην έκδοση 1,2 Enjoy με το πεντάθυρο αμάξωμα, σε λευκό χρώμα, με μόλις 10.990€. Η πέμπτη γενιά του δημοφιλούς μοντέλου της Opel διαθέτει άνετους χώρους για την κατηγορία και πλήρη εξοπλισμό ακόμα και στη βασική του έκδοση, ενώ διατίθεται με τρίθυρο και πεντάθυρο αμάξωμα. Ο κινητήρας των 1.2 λίτρων αποδίδει 70 ίππους και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων, ενώ υπάρχουν διαθέσιμες εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης 1.0 λίτρου turbo 115 ίππων ή 1.4 λίτρων 90 ίππων και πετρελαίου 1.3 λίτρων 95 ίππων.

Εκτός της συγκεκριμένης έκδοσης της προσφοράς, η Opel προσφέρει όλα τα Corsa me δωρεάν το μεταλλικό χρώμα αξίας €450 και επιπλέον έκπτωση στις εκδόσεις βενζίνης 550€ και στις εκδόσεις πετρελαίου δωρεάν τα τέλη κυκλοφορίας 4 ετών. Επίσης υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα μοντέλα που επιπλέον των προσφορών αυτών διατίθενται με όφελος απόσυρσης, κάτι που τα καθιστά ιδιαίτερα προσιτά και συμφέροντα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!