Το φθινόπωρο το σόου των Κλάρκσον-Χάμοντ-Μέι

Πέτρος Πιτσίνης
Το φθινόπωρο το σόου των Κλάρκσον-Χάμοντ-Μέι
Οι πρώην παρουσιαστές του Top Gear ετοιμάζουν μια νέα εκπομπή στο Amazon Prime και όπως όλα δείχνουν, τα πρώτα επεισόδια θα προβληθούν μέσα στο φθινόπωρο.

Η τριάδα των Κλάρκσον-Χάμοντ-Μέι είναι γνωστό ότι ετοιμάζουν ένα νέο σόου εδώ και καιρό στο Amazon Prime, όμως μέχρι στιγμής μόνο σενάρια γίνονται για το πότε θα δούμε τα πολυαναμενόμενα επεισόδια. Οι πρώην παρουσιαστές του Top Gear δεν αποκάλυπταν πολλά για τα σχέδιά τους, όμως ο Τζέρεμι Κλάρκσον είπε ότι η πρεμιέρα θα γίνει κάπου στο Φθινόπωρο, μέσω του Twitter. Ο Τζέιμς Μέι στη συνέχεια επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Κλάρκσον και μέχρι στιγμής, μόνο ο Ρίτσαρντ Χάμοντ δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δήλωση για το θέμα. Συνεπώς, μπορούμε πλέον να ξέρουμε ότι το -χωρίς όνομα για την ώρα- νέο σόου θα προβληθεί μέσα στους επόμενους έξι μήνες, κατά προσέγγιση.

Την ίδια στιγμή, το BBC έχει αντικαταστήσει τους τρεις παρουσιαστές με επτά για το Top Gear, όμως χωρίς ακόμα να έχει προβληθεί κάποιο επεισόδιο, τα προβλήματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Αυτά αφορούν τόσο τον πρόσφατο «σάλο» που δημιουργήθηκε με την «ασέβεια» της παραγωγής η οποία αναστάτωσε το κέντρο του Λονδίνου στο πλαίσιο των γυρισμάτων, όσο και την αβεβαιότητα για την επιτυχία του σόου που οδήγησε στην αύξηση του μπάτζετ κατά περίπου 50% (αγγίζοντας τα 840.000€), με αντίκτυπο όμως τον αριθμό των επεισοδίων που ίσως είναι τα μισά από όσα βλέπαμε ανά σεζόν με τον Τζέρεμι Κλάρκσον για παρουσιαστή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!