Χάμιλτον: «Δεν είναι ανάγκη να είμαστε στις συναντήσεις»

Χάμιλτον: «Δεν είναι ανάγκη να είμαστε στις συναντήσεις»

Χάμιλτον: «Δεν είναι ανάγκη να είμαστε στις συναντήσεις»

Ο Λιούις Χάμιλτον δέχτηκε κριτική από τον Τσάρλι Γουίτινγκ επειδή δεν παρέστη στην τελευταία συνάντηση για τους κανονισμούς και άπαντησε πως δεν είναι ανάγκη, αφού όσοι παίρνουν αποφάσεις για τη Formula1 ποτέ δε ρώτησαν τους οδηγούς αν έχουν κάποιο πρόβλημα με το μονοθέσιο.

Κριτική από τον Τσάλι Γουίτινγκ δέχτηκε ο Λιούις Χάμιλτον επειδή δεν παρέστη στην τελευταία συνάντηση για να συζητηθούν οι κανονισμοί. «Οι οδηγοί έχουν πολλά να πουν. Έχουμε αθλητικές και τεχνικές συναντήσεις, στις οποίες οι οδηγοί προσκαλούνται πάντα. Είχαμε μία στη Βαρκελώνη. Ο Λιούις προσκλήθηκε, αλλά δεν ήρθε», είπε ο αγωνιστικός διευθυντής και εκπρόσωπος ασφαλείας της FIA στη Formula1.

Όμως, ο Βρετανός απάντησε τονίζοντας πως δεν είναι ανάγκη να είναι παρών, αφού δεν ακούγονται αρκετά τα όσα λένε οι οδηγοί και δεν έχουν ρωτηθεί ποτέ αν έχουν κάποιο πρόβλημα με το μονοθέσιο από αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις λέγοντας ουσιαστικά για τους αρμόδιους ότι δεν ξέρουν καν πώς λειτουργούν τα μονοθέσια.

Μάλιστα, εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να υπάρχουν λιγότεροι άνθρωποι για να λαμβάνονται οι σωστές αποφάσεις και ότι οι αλλαγές που έγιναν μόνο καλύτερο δεν έκαναν το θέαμα. «Δεν ξέρω αν οι οδηγοί πρέπει να εμπλέκονται σε βασικά πράγματα. Είναι ενδιαφέρον ότι πρόσφατα ο Τσάρλι (Γουίτινγκ) που με ''χτύπησε'' και όντως με έχει καλέσει σε κάποιες συναντήσεις, όμως δεν πήγα, καθώς αυτή τη στιγμή ήμουν πραγματικά προσηλωμένος στο να κάνω τη δουλειά μου με τους μηχανικούς μου.

Όμως, όμως είναι σπάνιο να παρατηρούν οτιδήποτε στις συζητήσεις, οπότε δεν είναι ανάγκη να είμαι εγώ εκεί. Μπορώ απλά να τις διαβάσω αργότερα. Αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις ας ρωτήσουν τουλάχιστον ''ποιο είναι το πρόβλημα στο μονοθέσιό;'' επειδή είναι πιο δύσκολο για μένα. Ποτέ δε μας ρώτησαν για τις προσπάθειες να ακολουθούμε ένα άλλο μονοθέσιο, αλλά μπορούν να βασιστούν σ' εμάς γι' αυτά τα πράγματα.

Από πλευράς λήψης αποφάσεων και ανερχόμενων ιδεών, δεν είναι δική μας δουλειά. Υπάρχουν πολλοί που παίρνουν αποφάσεις και δεν κατανοούν το μονοθέσιο. Εκείς ίσως πρέπει να υπάρχουν λιγότεροι άνθρωποι για να παρθούν οι σωστές αποφάσεις. Αγαπώ το άθλημα και τους αγώνες, δεν ξέρω τι αλλαγές έπρεπε να γίνουν, όμως αυτές που έγιναν δεν έκαναν καλύτερο το θέαμα και δεν έκαναν καλύτερο το σπορ από την προοπτική του οδηγού», ήταν το... ξέσπασμα του τρις παγκόσμιου πρωταθλητή.

Best of internet