Αριβαμπένε: «Να μην τα παρατήσουμε»

Νίκος Τσιώκος
Αριβαμπένε: «Να μην τα παρατήσουμε»
Ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε τόνισε ότι στη Ferrari δεν πρέπει να τα παρατήσουν, ενώ αναφέρθηκε στον ρυθμό που είχε η ομάδα του στον αγώνα και όχι στη στρατηγική.

Με το... καλημέρα η Ferrari είχε την ευκαιρία να πάρει νίκη στην Αυστραλία, όμως η στρατηγική της έφερε την τρίτη θέση στον Σεμπάστιαν Φέτελ και τα προβλήματα την εγκατάλειψη του Κίμι Ραϊκόνεν. Ωστόσο, ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε αναφέρθηκε στον ρυθμό της Scuderia και στην εκπληκτική εκκίνηση των δύο πιλότων και όχι στη στρατηγική.

Μάλιστα, τόνισε ότι στην ομάδα του Μαρανέλο δεν πρέπει να τα παρατήσουν και να πιέσουν τη Mercedes, αφού βλέπουν ότι έχουν το υλικό για να διεκδικήσουν τον τίτλο. «Ο ρυθμός του αγώνα είναι πολύ καλός, όπως είναι πολύ καλό και το μονοθέσιο. Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε, αλλά να συνεχίσουμε να πιέζουμε επειδή κάθε αγώνας έχει τη δική του ιστορία και πρέπει να γυρίζεις σελίδα και να περιμένεις τον επόμενο. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι τις έχεις κάνει, αλλά τι θα κάνεις ακόμα καλύτερο για το Μπαχρέιν.

Η εκκίνηση ήταν σούπερ. Αμφότεροι οι οδηγοί έφυγαν σαν πύραυλοι και μετά κατάφεραν να πάρουν ένα πλεονέκτημα και αυτό ήταν καλό για μας. Αυτός ήταν ο λόγος, με τη διαφορά και την πρόβλεψη στη στρατηγική, δείχναμε αρκετά άνετοι. Όμως, στο τέλος κοιτάς το αποτέλεσμα του αγώνα, όχι την πρόβλεψη», ήταν τα λόγια του Αριβαμπένε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!