Αλλαγές και στο Ράλι Φινλανδίας (vid)

Νίκος Τσιώκος
Αλλαγές και στο Ράλι Φινλανδίας (vid)
Αλλαγές και στο Ράλι Φινλανδίας θα έχουμε φέτος στο WRC, με τους διοργανωτές να ανακοινώνουν την τροποποίηση της διαδρομής κατά 43% για να διατηρήσουν το ενδιαφέρον του αγώνα.

Ενώ το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι είναι σε εξέλιξη, οι διοργανωτές του Ράλι Φινλανδίας ανακοίνωσαν και αυτοί αλλαγές στη διαδρομή κατά 43%. Ο λόγος είναι ότι θέλουν να διατηρήσουν το ενδιαφέρον του αγώνα, όπως είπε ο Αλυτάρχης του αγώνα, Κάρι Νούτινεν.

«Αλλάζουμε ελαφρώς τη διαδρομή από χρονιά σε χρονιά για να διατηρήσουμε τον αγώνα ενδιαφέρον για τους συμμετέχοντες. Επίσης, λειτουργεί καλά για τους κατοίκους επειδή κάποια χωριά εμπλέκονται στο γεγονός και μπορούν να κάνουν μία παύση για λίγο και να απολαύσουν τον αγώνα ως θεατές», ήταν τα λόγια του.

Όσον αφορά τη διαδρομή, θα περιλαμβάνει μερικές μικρές σε μήκος ειδικές, ενώ συνολικά θα είναι 24, που θα... μεταφράζονται σε 1371 χιλιόμετρα. Το κέντρο του αγώνα, που θα διεξαχθεί το τετράημερο 28-31 Ιουλίου, θα είναι η πόλη Γιβιασκίλια, με όλα τα σέρβις να γίνονται εκεί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!