Στην... πρίζα το Toyota Prius;

Πέτρος Πιτσίνης
Στην... πρίζα το Toyota Prius;
Με αφορμή την Teaser εικόνα που είχε δώσει πριν λίγο καιρό η Toyota, διάφορα σενάρια έχουν αρχίσει να ακούγονται για την παρουσίαση μιας Plug-In Hybrid έκδοσης του Prius στην Νέα Υόρκη.

Η Toyota έχει επιβεβαιώσει εδώ και καιρό ότι το Prius της τρέχουσας γενιάς θα έχει επαναφορτιζόμενη έκδοση, όμως δεν έχει επιβεβαιώσει κάποιο ντεμπούτο για την έκθεση της Νέας Υόρκης. Αυτό φυσικά, δεν εμπόδισε ανεξάρτητους σχεδιαστές να φτιάξουν ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες για την ενδεχόμενη σχεδίασή του.

Αφορμή ήταν μια Teaser εικόνα που είχε δημοσιεύσει η Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία πριν από λίγο καιρό, η οποία συνοδευόταν από το κείμενο «Το νέο μηχανολογικό θαύμα της γκάμας του Prius» και αποκάλυπτε ουσιαστικά μόνο το σχήμα των πίσω φωτιστικών σωμάτων από το νέο αυτό μοντέλο. Οι ανεπίσημες φωτογραφίες που έχουμε στη διάθεσή μας θέλουν τόσο το εμπρός, όσο και το πίσω μέρος διαφοροποιημένο από το απλό Prius, με ίσως πιο προσγειωμένη σχεδίαση από το τελευταίο. Σίγουρα μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα, θα ξέρουμε αν αυτές οι προβλέψεις «έπεσαν μέσα» ή όχι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!