O Batman στο τιμόνι του Jeep Renegade (video)

Πέτρος Πιτσίνης
O Batman στο τιμόνι του Jeep Renegade (video)
Σε ένα σύντομο βίντεο, ο Μπεν Άφλεκ που θα υποδυθεί το ρόλο του Batman οδηγεί το μικρό μοντέλο της Jeep, στην ειδική έκδοσή του που έχει το όνομα της νέας του ταινίας.

Με τη νέα ταινία Batman v Superman: Dawn of Juctice (Batman εναντίον Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης) να είναι λίγες μόλις ημέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα της, η Jeep μας παρουσιάζει ένα μικρό βίντεο στο οποίο ο Batman οδηγεί το μικρότερο μοντέλο της, το Renegade.

Φυσικά αυτό δεν είναι το τέλος της ιστορίας, αφού η εταιρεία παρουσίασε μια νέα έκδοση του μοντέλου που θα ονομάζεται Dawn of Justice Special Edition και θα διαφοροποιείται με τα υπόλοιπα Renegade, χάρη σε μια σειρά μικρών αλλαγών. Θα διατίθεται σε γκρι (Granite Crystal) και μαύρο (Carbon Black), με τις σκουρόχρωμες ζάντες αλουμινίου να ενισχύει ακόμη περισσότερο το στυλ του. Τα απαραίτητα σήματα στο αμάξωμα με την ονομασία της έκδοσης δεν θα λείπουν, ενώ με το γκρι χρώμα έρχεται «πακέτο» και η μαύρη οροφή. Διαφοροποιήσεις στα μηχανικά μέρη εν υπάρχουν, ενώ το παρόν δίνουν η τετρακίνηση και το αυτόματο κιβώτιο των εννέα σχέσεων. Δείτε το βίντεο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!