Λορένθο: «Πρόταση μόνο από τη Yamaha»

Νίκος Τσιώκος
Λορένθο: «Πρόταση μόνο από τη Yamaha»
Ο Χόρχε Λορένθο αποκάλυψε ότι έχει στο τραπέζι μόνο την πρόταση της Yamaha για ανανέωση του συμβολαίου του και πως θα αποφασίσει για το μέλλον του το πολύ σε δύο με τρεις εβδομάδες.

Μετά την ανανέωση του Βαλεντίνο Ρόσι για δύο ακόμα χρόνια, η Yamaha θέλει να πράξει το ίδιο και με τον Χόρχε Λορένθο. Το συμβόλαιο του Ισπανού λήγει στο τέλος του 2016 και σε δηλώσεις του, στο περιθώριο εκδήλωσης της Porsche στη Βαρκελώνη την Τρίτη (22/3), αποκάλυψε ότι έχει στο τραπέζι μόνο την πρόταση της ιαπωνικής ομάδας και πως θα αποφασίσει για το τι μέλλει γενέσθαι το πολύ σε δύο με τρεις εβδομάδες.

«Έχω μόνο την πρόταση της Yamaha στο τραπέζι. Θα πάρω την απόφασή μου σε λίγες ημέρες ή το πολύ σε δύο με τρεις εβδομάδες». Βέβαια, αυτή τη στιγμή δεν αναμένεται κάτι άλλο παρά μόνο να αποδεχτεί την πρόταση των πρωταθλητών για να συνεχίσει στην ομάδα με την οποία έχει πορευτεί καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του στο Moto GP.

Όσο για το αν θα δοθεί προτεραιότητα στον Ρόσι στη μάχη για τον τίτλο, σε περίπτωση που αποφασίσει να αποχωρήσει, δήλωσε πιστός ότι δε θα γίνει κάτι τέτοιο. «Δε νομίζω ότι θα είναι έτσι επειδή η Yamaha είναι πολύ σοβαρή σε κάτι τέτοιο. Ξέρω ότι θα μου δώσουν τις ίδιες ευκαιρίες και τον ίδιο εξοπλισμό με τον ομόσταυλό μου. Ποτέ δεν είπα ότι υπάρχει έλλειψη στοργής στην ομάδα, όπως έχουν συμπεράνει πολλοί», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!