Εφτά μοναδικές BMW 7

Γιώργος Βαρίνος
Εφτά μοναδικές BMW 7
Με βάση την έκδοση 750 Li, το Individual τμήμα της BMW θα κατασκευάσει 6 Solitaire και μια Master Class εκδόσεις, για 7 μόνο τυχερούς αγοραστές.

Το τμήμα Individual της BMW είναι εξειδικευμένο στο να δημιουργεί απόλυτα συμβατές με το γούστο και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη εκδόσεις των μοντέλων της BMW. Καμία απαίτηση δεν είναι αρκετά δύσκολη ή πολύπλοκη, αρκεί να μην επηρεάζει την ασφάλεια, τις προδιαγραφές απόδοσης και ρύπων και φυσικά να μην αντιτίθεται στους νόμους που διέπουν την οδική ασφάλεια.

Για να προβάλει τις δυνατότητες του τμήματος Individual αλλά και να τονίσει ακόμα περισσότερο τον πολυτελή χαρακτήρα της κορυφαίας της λιμουζίνας, η BMW δημιούργησε δύο συλλεκτικές εκδόσεις, την Solitaire η οποία θα διατεθεί σε έξι αντίτυπα και την Master Class, η οποία θα είναι μια και μοναδική. Το χαρακτηριστικό που θα διαφοροποιεί τις δύο εκδόσεις, καθώς αμφότερες βασίζονται στην 750 Li και διαθέτουν τα ίδια κορυφαία υλικά στο εσωτερικό, θα είναι το χρώμα. Οι έξι Solitaire θα είναι λευκές, ενώ η μια Master Class μαύρη. Όλες όμως θα έχουν την ίδια τεχνική στη βαφή, σύμφωνα με την οποία νιφάδες γυαλιού υψηλής καθαρότητας ενσωματώνονται σε μια από τις τελικές στρώσεις του χρώματος, εξασφαλίζοντας μια πρωτόγνωρη σε βάθος και ένταση λάμψη.

Τα απαραίτητα, διακριτικά, σήματα συμπληρώνουν τις εξωτερικές διαφορές, οι οποίες είναι ελάχιστες και περιορισμένες, καθώς ο στόχος δεν είναι η κραυγαλέα πολυτέλεια, αλλά η κορυφαία άνεση των επιβατών. Εσωτερικά λοιπόν τα πάντα έχουν αλλάξει, με τις επενδύσεις στο ταμπλό και στις πόρτες να χαρακτηρίζονται όχι μόνο από το σχέδιο σε σχήμα διαμαντιού σε μαύρο φόντο αλλά να έχουν στο κέντρο τους και ένα πραγματικό διαμάντι.

Τα καθίσματα, το πάνω μέρος του ταμπλό και οι πόρτες είναι καλυμμένα με δέρμα Merino, που λόγω της χρονοβόρας και ειδικής επεξεργασίας του διαθέτει μια υπέροχα απαλή υφή και μοναδικά χαρακτηριστικά αντοχής και εμφάνισης. Σε απόχρωση Tartufo, όπως χαρακτηριστικά την ονομάζει η BMW, συνδυάζεται με επένδυση Alcantara ίδιου χρώματος στην οροφή και μοκέτα από πραγματικό μαλλί, με πολύ παχύ πέλος. Τέλος, με επένδυση από Alcantara καλύπτεται και όλος ο χώρος αποσκευών, στον οποίο τοποθετείται και ένα ψυγείο, με άνοιγμα στο κέντρο του πίσω καθίσματος για να κρατά στην ιδανική θερμοκρασία τη σαμπάνια των επιβαινόντων.

Τέλος, τα κλειδιά και των δύο εκδόσεων παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους μέσα σε ειδική ξύλινη θήκη καλυμμένη με μαύρη λάκα.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι αποκλειστικά των δύο εκδόσεων, που μοιράζονται τον ίδιο V8 Biturbo κινητήρα που αποδίδει 450 ίππους και μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων μεταφέρει την ισχύ του στους πίσω τροχούς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!