Σκύλος παρκάρει άψογα ένα Corsa (video)

Γιώργος Βαρίνος
Σκύλος παρκάρει άψογα ένα Corsa (video)
Ο Γκέρτυ, που «οδηγεί» το Opel Corsa, δεν είναι ο «Χάμιλτον των σκύλων» αλλά ο πρωταγωνιστής μιας πανέξυπνης διαφήμισης.

Με τη μορφή φάρσας, που καταγράφει μάλιστα τις έκπληκτες αντιδράσεις των ανθρώπων, η Vauxhall, όπως ονομάζεται η Opel στη Βρετανία, δημιούργησε ένα προωθητικό φιλμ για την ευκολία που προσφέρει στο παρκάρισμα το σύστημα αυτόματης στάθμευσης του Corsa με την ονομασία Advanced Park Assist. Τοποθετώντας ένα σκύλο με το όνομα Γκέρτυ στη θέση του οδηγού, περνάει πολύ παραστατικά το μήνυμα «τόσο εύκολο παρκάρισμα, που το κάνει ακόμα και ένας σκύλος».

Φυσικά και υπάρχει «μυστικό» στην όλη διαδικασία, καθώς παρότι ο οδηγός δεν χρειάζεται να χειρίζεται το τιμόνι του αυτοκινήτου για να παρκάρει το Corsa, χρειάζεται για να πατά το γκάζι και το φρένο ρυθμίζοντας την ταχύτητα. Κάτι που προφανώς κάνει κάποιος άνθρωπος κρυμμένος στο πάτωμα του αυτοκινήτου. Ωστόσο οι αντιδράσεις των παρευρισκομένων στα σημεία στάθμευσης, όπου το μόνο που φαίνεται είναι ο γλυκύτατος Γκέρτυ, παραμένουν εντυπωσιακές: κοιτούν έκπληκτοι και απορημένοι, αδυνατούν να διανοηθούν τι συμβαίνει και στις

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!