Γιατί το βάζει στα πόδια ο αστυνομικός; (video)

Γιατί το βάζει στα πόδια ο αστυνομικός; (video)

Γιατί το βάζει στα πόδια ο αστυνομικός; (video)

Όταν βλέπεις ένα θηριώδες SUV να έρχεται κατά πάνω σου, πρώτα τρέχεις και μετά σκέφτεσαι, όπως πολύ σωστά έπραξε αστυνομικός στη Μινεσότα των ΗΠΑ.

Θα ήταν μια κατά τα άλλα τυπική επανάληψη της προηγούμενης ημέρας για αυτό τον βοηθό σερίφη στη βόρεια Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών, που είχε σταματήσει στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης έναν οδηγό για έλεγχο. Με βρεγμένο οδόστρωμα όμως και τον οδηγό ενός SUV που ερχόταν προφανώς απρόσεχτο, λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του, όταν το μεγάλο 4Χ4 πέρασε στην κυριολεξία χιλιοστά από το αμάξωμα του Chrysler που έλεγχε ο αστυνομικός και σίγουρα πάνω από το σώμα του, αν δεν είχε προλάβει να απομακρυνθεί.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον αστυνομικό, διασώθηκε χάρη στην άγρια επιφάνεια των άκρων του οδοστρώματος, που είναι έτσι διαμορφωμένη ώστε σε περίπτωση που πατήσουν εκεί οι τροχοί του αυτοκινήτου, να δημιουργείται θόρυβος και κραδασμός ως προειδοποίηση στον οδηγό. Αυτός ο θόρυβος ήταν που ανησύχησε τον αστυνομικό, ο οποίος έστρεψε την προσοχή του προς την κατεύθυνση του ακυβέρνητου SUV και είδε το χάρο να πλησιάζει, αποφεύγοντάς τον. Είναι πάντως προς τιμήν του ότι πριν απομακρυνθεί, πρόλαβε να ειδοποιήσει τον οδηγό του σταματημένου αυτοκινήτου να κλείσει την πόρτα και να μην τραυματιστεί. 

Dashcam Video Shows Cop Almost Hit By SUV In Minnesota

Best of internet