Δωρεάν οδική βοήθεια στους κατόχους Nissan

Δωρεάν οδική βοήθεια στους κατόχους Nissan

Δωρεάν οδική βοήθεια στους κατόχους Nissan

Ένα χρόνο επιπλέον οδική βοήθεια, πέραν της αρχικής τριετίας, προσφέρει η Nissan στους ιδιοκτήτες παλαιότερων μοντέλων της. 

Με στόχο να καλύπτει τις ανάγκες όλων των πελατών της, ακόμα και όσων διαθέτουν παλαιότερα μοντέλα της γκάμας της, η Nissan προσφέρει δωρεάν οδική βοήθεια για ένα επιπλέον χρόνο. Τη συγκεκριμένη παροχή από τη Nissan, μπορούν να εκμεταλλευτούν ιδιοκτήτες μοντέλων της φίρμας που πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις :

·         Το αυτοκίνητο να έχει ημερομηνία  παραγωγής  μεταγενέστερη της 1/1/2000.

·         Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα να πραγματοποιήσουν συντήρηση σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Nissan ή,

·         Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων αυτών να επισκεφθούν για έλεγχο και διενέργεια τυχόν ανάκλησης, ένα από τα εξουσιοδοτημένα  συνεργεία της Nissan.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι καλύψεις του προγράμματος δωρεάν οδικής βοήθειας από τη Nissan, είναι ίδιες με αυτές που ισχύουν κατά την διάρκεια του αντίστοιχου προγράμματος ενός νέου αυτοκινήτου της μάρκας.

 Για περισσότερες λεπτομέρειες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο επισκευαστή της Nissan, αναζητώντας τα στοιχεία επικοινωνίας στο http://www.nissan.gr/tools/network/

Best of internet