Ρόσι: «Ποτέ δεν μπήκα στην πραγματική μάχη»

Νίκος Τσιώκος
Ρόσι: «Ποτέ δεν μπήκα στην πραγματική μάχη»
Ο Βαλεντίνο Ρόσι παραδέχτηκε ότι ποτέ δεν μπήκε στην πραγματική μάχη για να μην είναι σε θέση να διεκδικήσει τη νίκη.

Από την τέταρτη θέση είδε την καρό σημαία ο Βαλεντίνο Ρόσι, που ειδικά προς το τέλος του αγώνα στο Κατάρ έδειχνε να μην μπορεί κάτι παραπάνω. Ο «Γιατρός» παραδέχτηκε στις δηλώσεις του ότι ποτέ δεν μπήκε στην πραγματική μάχη για να είναι σε θέση να διεκδικήσει τη νίκη, ενώ πιστεύει πως χρειάζεται πιο γρήγορο ρυθμό.

«Ήταν ωραίος αγώνας, ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος από την αρχή μέχρι το τέλος, αλλά δυστυχώς έμεινα πίσω και δεν είχα αρκετή ταχύτητα για να επιτεθώ. Ήμουν παρών, αλλά ποτέ δεν μπήκα στην πραγματική μάχη, ήμουν λίγο πιο πίσω. Χρειαζόμαστε πιο γρήγορο ρυθμό και ίσως η επιλογή του ελαστικού μπορεί να κάνει κάποια διαφορά. Ίσως με τη μαλακή γόμα να μπορούσα να πάω πιο γρήγορα ή πιο αργά.

Δεν ανέβηκα στο βάθρο, όμως ήταν καλός αγώνας με καλή εκκίνηση. Πρέπει να δουλέψουμε, αλλά σίγουρα είμαστε ανταγωνιστικοί. Πέρυσι στην Αργεντινή ήταν από τους καλύτερους αγώνες με καλό ρυθμό, ενώ ερχόμουν από τις πίσω θέσεις, φέτος θα είναι μία διφορετική ιστορία, ειδικά με τα ελαστικά. Πρέπει να καταλάβουμε το υλικό μας φέτος», ανέφερε ο VR46.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!