Ακόμη πιο ψηλά η BMW

Πέτρος Πιτσίνης
Ακόμη πιο ψηλά η BMW
Η Γερμανική φίρμα σκοπεύει να λανσάρει πολυτελέστερα και ακριβότερα αυτοκίνητα στο άμεσο μέλλον, ώστε να μπορέσει να «μπει στο μάτι» άλλων εταιρειών με αντίστοιχες προτάσεις!

Μετά την επιβεβαίωση ενός νέου SUV μοντέλου που θα ονομάζεται X7 και θα είναι μεγαλύτερο από τις X5/X6, η BMW σκοπεύει να παρουσιάσει και κάτι ακόμη πιο πολυτελές, πιο πολύ και από τη Σειρά 7. Ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί αν αυτή θα είναι μια ειδική έκδοση της τελευταίας ή ένα εντελώς νέο μοντέλο. όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κοστίζει περισσότερα από 150.000€ στην αγορά της Γερμανίας!

Ουσιαστικά θα τοποθετείται ανάμεσα στη Σειρά 7 και τα μοντέλα της Rolls-Royce, ενώ βασικός της αντίπαλος θα είναι η Mercedes-Maybach S600, όμως θα είναι αισθητά μικρότερη. Ο εξοπλισμός όπως περιμένει κανείς θα είναι υπερπλήρης, τόσο σε επίπεδο άνεσης, όσο και σε επίπεδο συστημάτων, όπου θα ενσωματώνει ο,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η BMW. Μπορεί να είναι νωρίς για να μιλήσουμε για τους κινητήρες που θα κινεί το νέο αυτό μοντέλο, όμως το πιο πιθανό σενάριο είναι να υπάρχει ένας εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας μαζί με έναν ηλεκτροκινητήρα σε μια υβριδική έκδοση, ενώ πιο ψηλά στην γκάμα θα δούμε V8 σύνολα, αλλά και V12 από το «οπλοστάσιο» της Rolls-Royce.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!