Το νέο Subaru BRZ βιάστηκε να φανερωθεί

Το νέο Subaru BRZ βιάστηκε να φανερωθεί

Το νέο Subaru BRZ βιάστηκε να φανερωθεί

Η ανανεωμένη έκδοση του σπορ κουπέ της Subaru έκανε την εμφάνισή της πιο νωρίς από ότι υπολογιζόταν, με τις πρώτες φωτογραφίες του να διαρρέουν στο διαδίκτυο. 

Το Subaru BRZ ανανεώνεται για το 2017 και αλλάζει στα σημεία, όπως έγινε και με το «αδελφικό» του μοντέλο, το Toyota GT86. Από τις λίγες φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής (σε όχι και τόσο καλή ποιότητα), μπορούμε να παρατηρήσουμε το ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος με τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, τις νέες ζάντες με τον όμορφο σχεδιασμό και τα νέα LED φωτιστικά σώματα. Στο εσωτερικό, ο πίνακας οργάνων είναι νέος, με μια μικρή οθόνη πολλαπλών πληροφοριών να αντικαθιστά τις αναλογικές ενδείξεις του αποθέματος καυσίμου και του οργάνου θερμοκρασίας. 

Στο τιμόνι παρατηρούνται νέες ραφές σε κόκκινο χρώμα μαζί με χειριστήρια για το σύστημα Infotainment, μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία και μεγαλύτερα paddles για τις αλλαγές των ταχυτήτων στα μοντέλα με το αυτόματο σασμάν. Οι αλλαγές στην κεντρική κονσόλα περιορίζονται στους νέους διακόπτες για το χειρισμό του κλιματισμού, αφήνοντας όλα τα άλλα ίδια. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε αν οι μηχανικές αλλαγές που έγιναν στο Toyota GT86 περάσουν και στο Subaru BRZ, όμως περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά αναμένονται σύντομα, όπως και επίσημες φωτογραφίες του φρεσκαρισμένου μοντέλου. 

Στην κεντρική φωτογραφία εμφανίζεται το Subaru BRZ, στην τρέχουσα γενιά του. Ακριβώς από κάτω, οι φωτογραφίες του νέου μοντέλου. 

Best of internet