Ποιο αυτοκίνητο «φοράει» 10τάχυτο σασμάν;

Πέτρος Πιτσίνης
Ποιο αυτοκίνητο «φοράει» 10τάχυτο σασμάν;
Οι σχέσεις στα κιβώτια των εταιρειών όσο πάνε και πληθαίνουν, με την General Motors να μπαίνει και εκείνη στο παιχνίδι, προσφέροντας σε οκτώ μοντέλα της ένα αυτόματο 10 ταχυτήτων!

Η General Motors όταν η συζήτηση έρχεται προς τον αριθμό των σχέσεων ενός κιβωτίου ταχυτήτων, σίγουρα υποστηρίζει το «όσο περισσότερες, τόσο το καλύτερο». Αποδεικτικό στοιχείο είναι το νέο σασμάν που θα εφοδιάζει οκτώ μοντέλα της, το οποίο μετράει δέκα σχέσεις! Αυτό θα συνδυαστεί πρώτα με την νέα Chevrolet Camaro ZL1 των 640 ίππων, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα επτά μοντέλα, με την εταιρεία να μην δίνει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες.

Πάντως, το AutoNews υποστηρίζει ότι μερικά από αυτά θα μπορούσαν να είναι τα Cadillac Escalade, Chevrolet Suburban ή το GMC Sierra, βάσει των χαρακτηριστικών τους. Το νέο αυτό κιβώτιο είναι εξελιγμένο σε συνεργασία με την Ford. Το πρώτο μοντέλο της μπλε οβάλ εταιρείας που θα εξοπλίζεται με αυτό είναι μάλλον το νέο F-150 Raptor, ενώ οι δύο αυτοκινητοβιομηχανίες εξελίσσουν και ένα ακόμη κιβώτιο με εννέα σχέσεις, το οποίο θα τοποθετείται σε προσθιοκίνητα αυτοκίνητα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!