Έτσι οδηγείς μια Porsche (video)

Έτσι οδηγείς μια Porsche (video)

Έτσι οδηγείς μια Porsche (video)

Με την τεχνική «μύτη-τακούνι» για το κατέβασμα ταχυτήτων συνεχίζεται η σειρά των video μαθημάτων της ιδανικής οδήγησης μιας Porsche 911R

Με 500 ίππους στους πίσω μόνο τροχούς οι ικανότητες ενός οδηγού πρέπει να είναι εξαιρετικές για να οδηγήσει στο όριο την Porsche 911R. Φυσικά υπάρχουν οι ηλεκτρονικοί «φύλακες άγγελοι», ωστόσο ο απόλυτος έλεγχος του αυτοκινήτου από τον οδηγό είναι πάντα το ζητούμενο, όταν θες να πετύχεις κορυφαίους χρόνους σε μια πίστα.

Ο δοκιμαστής της Porsche Πάτρικ Λόνγκ, με τη βοήθεια δύο εθελοντών κατόχων Porsche, μας δείχνει σε αυτό το φιλμ την τεχνική των γρήγορων και ιδανικών κατεβασμάτων σχέσεων στο χειροκίνητο κιβώτιο της 911R και ιδιαίτερα την τεχνική «μύτη – τακούνι». Η τεχνική αυτή συνίσταται στο ταυτόχρονο φρενάρισμα και πάτημα του γκαζιού για εξομοίωση των στροφών του κινητήρα και του κιβωτίου, ώστε κατά τη διάρκεια απότομης και γρήγορης αλλαγής σε μικρότερη σχέση να μην αποσταθεροποιείται το πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Έτσι, μετά το πρώτο video για την ιδανική θέση οδήγησης που άνοιξε των κύκλο των μαθημάτων για το σωστό χειρισμό μιας 911R και το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ, η σειρά συνεχίστηκε με αυτό για τον έλεγχο της υποστροφής και της υπερστροφής το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ. Η σειρά θα συνεχιστεί με ακόμα περισσότερα φιλμ έως ότου οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, ήδη κάτοχοι Porsche, διαγωνιστούν μεταξύ τους για τον καλύτερο χρόνο με την 911R. Πολύ θα θέλαμε να είμαστε στη θέση τους. 

Driving lessons with the 911 R - Lesson 3: Heel-and-toe

Best of internet