Μάρκεζ: «4 δέκατα από Ducati, 3 από Yamaha»

Μάρκεζ: «4 δέκατα από Ducati, 3 από Yamaha»

Μάρκεζ: «4 δέκατα από Ducati, 3 από Yamaha»

Ο Μαρκ Μάρκεζ τόνισε ότι στη Honda έχουν πολλά να βελτιώσουν, αφού υστερούν κατά τέσσερα δέκατα από την Ducati και κατά τρία από τη Yamaha.

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Μαρκ Μάρκεζ στον πρώτο αγώνα της σεζόν στο Κατάρ. Ο Ισπανός αδυνατούσε να περάσει τον Αντρέα Ντοβιζιόζο και αν δεν ήταν η πτώση του Αντρέα Ιανόνε, δε θα ανέβαινε καν στο βάθρο.

Γι' αυτό και στις δηλώσεις του τόνισε πως ακόμα έχουν πολλά να βελτιώσουν στη Honda τονίζοντας ότι υστερούν κατά τέσσερα δέκατα από την Ducati και κατά τρία από τη Yamaha. «Όλοι είδαν ότι στην έξοδο της τελευταίας στροφής έχανα πολύ, απίστευτο. Όχι μόνο από τη Ducati, αλλά και από την Yamaha. Σήμερα δεν έδινα μάχη να προσπεράσω τον Ντόβι, ήμουν πίσω του σε όλον τον αγώνα.

Ακόμα και πριν τις ελεύθερες δοκιμές, ξέραμε ότι χάνουμε περίπου τέσσερα δέκατα από την Ducati και τρία δέκατα από τη Yamaha στην επιτάχυνση. Είναι κάτι πάνω στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε. Δεν είμαστε στο 100% με τα ηλεκτρονικά, τον κινητήρα και τα ελαστικά, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά», είπε ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Best of internet