Ο πράκτορας 007 λατρεύει τα Toyota (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Ο πράκτορας 007 λατρεύει τα Toyota (video)
To Toyota 2000GT που εμφανίστηκε στην ταινία «Ζεις μονάχα δύο φορές» ξεχωρίζει ο Ντάνιελ Κρεγκ από όλα τα αυτοκίνητα του Τζέιμς Μποντ, χαρακτηρίζοντάς το ως το αγαπημένο του!

Θα περίμενε κανείς το αγαπημένο αυτοκίνητο του Τζέιμς Μποντ να είναι μια Aston Martin, όμως ένα ταπεινό... Toyota «έκλεψε» τη θέση της Αγγλίδας! Ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο πιο πρόσφατος ηθοποιός που υποδύθηκε τον πράκτορα 007, είπε δημόσια ότι κανένα αυτοκίνητο του Μποντ δεν του άρεσε τόσο, όσο η Toyota 2000GT που εμφανίστηκε στην ταινία «Ζεις μονάχα δύο φορές» (You Only Live Twice) με τον Σον Κόνερι. Τα λεγόμενά του δικαιολόγησε λέγοντας ότι λατρεύει το διαχρονικό σχήμα του που θυμίζει μπουκάλι της Coca-Cola!

Ο Κρεγκ μάλλον δεν έχει άδικο, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τα λόγια του γνωστού οίκου δημοπρασιών Sotheby's, ο οποίος το έχει χαρακτηρίσει ως το πιο συλλεκτικό, ποθητό και πολύτιμο Ιαπωνικό αυτοκίνητο που έχει παραχθεί μέχρι σήμερα! Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που το έχουν συγκρίνει με κορυφαία μοντέλα της αυτοκίνησης, όπως η Jaguar E-Type και η Aston Martin DB5, κυρίως σε ο,τι έχει να κάνει με το πόσο επιθυμητά είναι στους συλλέκτες και με τα επίπεδα μεταπώλησής τους. Παρακάτω, ακολουθεί ένα σύντομο βίντεο από την ταινία του Τζέιμς Μποντ, που δείχνει μια σκηνή δράσης με το Toyota 2000GT.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!