Πώς είδαν οι Ιταλοί το Γκραν Πρι Αυστραλίας

Πώς είδαν οι Ιταλοί το Γκραν Πρι Αυστραλίας

Αισιοδοξία, αλλά και σκεπτικισμό, εκφράζουν τα πρώτα διαδικτυακά δημοσιεύματα ιταλικών Μέσων Ενημέρωσης για το Γκραν Πρι Αυστραλίας.

Πώς είδαν οι Ιταλοί το Γκραν Πρι Αυστραλίας

Ναι μεν, αλλά…Κάπως έτσι αξιολόγησαν τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης στις πρώτες ανταποκρίσεις τους την εμφάνιση της Ferrari απέναντι στη Mercedes στο Γκραν Πρι Αυστραλίας.

Η Gazzzetta dello Sport αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Μercedes νίκησε μεν, όμως η Ferrari έμεινε στον αγώνα. Είναι αυτό το σημάδι, που περίμεναν οι οπαδοί; Το σίγουρο είναι, ότι δεν έλειπαν οι εκπλήξεις από αυτό το Γκραν Πρι Αυστραλίας. Αφού όμως μπορεί να πανηγυρίζει η Mercedes -παρά τα προβλήματα- μία διπλή νίκη, τότε δεν είναι ενθαρρυντικό αυτό το σενάριο για τη Ferrari.

Λίγο πιο αισιόδοξη εμφανίζεται η Corriere dello Sport, που γράφει μεταξύ άλλων τα εξής: «Στην Αυστραλία κυριάρχησαν οι βολίδες της Mercedes, όμως ο άνεμος έχει αλλάξει. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ πέτυχε μία τέλεια εκκίνηση. Η Ferrari έχει κάνει ένα ξεκάθαρο βήμα προς τα εμπρός, όμως η διαφορά από τη Mercedes κάθε άλλο παρά έχει κλείσει».

Για την Tuttosport, η κατάσταση έχει ως εξής: «Πικρό ξεκίνημα στα Γκραν Πρι για τη Ferrari, όμως η κυριαρχία της Mercedes έχει σπάσει. Ο Φέτελ είναι ο πρωταγωνιστής μίας απολύτως τέλειας εκκίνησης. Η Ferrari κυριάρχησε απόλυτα στους πρώτους γύρους. Αυτό θα ήταν αδιανόητο πριν λίγους μήνες».

Προσωπικά προσυπογράφουμε το τελευταίο σχόλιο.

Best of internet