Ρόσι και Λορένθο σφάζονται με το μπαμπάκι

Ρόσι και Λορένθο σφάζονται με το μπαμπάκι

Ρόσι και Λορένθο σφάζονται με το μπαμπάκι

«Δεν έχει τα…μπαλάκια για να πάει στη Ducati» λέει ο Ιταλός για τον Ισπανό, ο οποίος απαντά ότι έχει περισσότερες προτάσεις από τον Βάλε και μπορεί να περιμένει!

Με το μπαμπάκι σφάζονται ο Ρόσι με τον Λορένθο πριν αρχίσει καλά – καλά η εφετινή αγωνιστική σεζόν. Ο Ιταλός ανανέωσε για δύο χρόνια το συμβόλαιό του με τη Yamaha, όμως ο Ισπανός ζήτησε να το σκεφτεί πριν απαντήσει και αμέσως φούντωσαν οι φήμες, ότι του έχει προσφέρει συμβόλαιο εν λευκώ η Ducati.

Ωστόσο ο Ρόσι, που βρέθηκε για δύο δύσκολες χρονιές το 2011 και το 2012 στη Ducati πριν επιστρέψει στη Yamaha, αμφιβάλλει κατά πόσον θα ήταν όντως διατεθειμένος ο Λορένθο να αλλάξει στρατόπεδο και να πάει στην ιταλική μάρκα. «Για να υπογράψεις με τη Ducati πρέπει να είσαι γενναίος, χρειάζονται μεγάλα ‘’μπαλάκια’’», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιατρός και συμπλήρωσε, «γιαυτό πιστεύω, ότι ο Λορένθο θα μείνει στη Yamaha».

Ερωτηθείς γιατί ανανέωσε για δύο χρόνια με τη Yamaha πριν καν ξεκινήσει η αγωνιστική σεζόν, ο Ρόσι απάντησε ότι «σκεφτόμουν να περιμένω για μερικούς αγώνες, όμως μετά μου έκανε πρόταση η Yamaha. Αυτοί ήταν χαρούμενοι, εγώ ήμουν χαρούμενος, γιατί όχι λοιπόν»;

Από την πλευρά του, ο Λορένθο τόνισε ότι η δική του περίπτωση διαφέρει από του Ρόσι, καθώς έχει περισσότερες επιλογές εκτός της Yamaha σε σχέση με τον Ιταλό. «Βρίσκομαι σε μία διαφορετική κατάσταση από τον Βαλεντίνο», υπογράμμισε ο Ισπανός. «Είμαι ο πρωταθλητής, που υπερασπίζεται τον τίτλο του και με το παρελθόν μου (εννοεί ότι δεν έχει προβλήματα με άλλες ομάδες) έχω περισσότερες επιλογές και μπορώ να περιμένω. Είχα μία καλή πρόταση στο τραπέζι πριν μία εβδομάδα από τη Yamaha και αυτό είναι, που ήθελα. Είναι πολύ καλή, καλύτερη από το σημερινό συμβόλαιο. Είναι μεγάλη ευκαιρία, όμως αποφάσισα να περιμένω».

Best of internet