Ιανόνε: «Ο Ρέντινγκ μου κόστισε την πρώτη θέση»

Ιανόνε: «Ο Ρέντινγκ μου κόστισε την πρώτη θέση»

Ο Ιταλός πιστεύει ότι έχασε τρία δέκατα του δευτερολέπτου εξαιτίας του αργότερου Σκοτ Ρέντινγκ, που τον εμπόδισε έτσι, να ξεκινήσει πρώτος στον αυριανό αγώνα.

Ιανόνε: «Ο Ρέντινγκ μου κόστισε την πρώτη θέση»

Ο Αντρέα Ιανόνε θα εκκινήσει τέταρτος αύριο στο Γκραν Πρι του Κατάρ, αν και πιστεύει ότι έχασε την πρώτη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές εξαιτίας του Σκοτ Ρέντινγκ. Ο οδηγός της εργοστασιακής ομάδας της Ducati δήλωσε, ότι ο Ρέντινγκ τον καθυστέρησε τρία δέκατα του δευτερολέπτου με την Pramac Ducati του στον καθοριστικό γύρο των δοκιμών και περιέγραψε, πώς έγινε αυτό.

«Ήμουν γρηγορότερος από αυτόν και τον πέτυχα στη μέση, μπροστά από εμένα. Όταν έφτασα στον τελευταίο γύρο, ο Σκοτ πήγαινε πραγματικά αργά στην τελευταία γωνία. Και μόλις έφτασα στο σημείο των φρένων, αυτός πήρε την εσωτερική. Αυτό είναι το πρόβλημα. Θα ήταν καλύτερο γιαυτόν να με ακολουθούσε και να μην έμενε μπροστά μου. Όμως εντάξει, δεν θέλω να μιλάω πολύ γιαυτό, καταλαβαίνω. Ετσι είναι η ζωή. Αύριο είναι ο αγώνας, αυτός είναι πιο σημαντικός. Και θέλω να εστιάσω στον πρώτο αγώνα, επειδή έχουμε πραγματικά καλές πιθανότητες», υποστήριξε ο Ιταλός.

Για τον δεύτερο οδηγό της Ducati, Αντρέα Ντοβιτσιόζο, ο αυριανός αγώνας θα είναι ένα μεγάλο τεστ. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «δεν πιστεύω, ότι έχει κανένας κάποια στρατηγική για αύριο, γιατί όλα είναι νέα. Κανένας δεν γνωρίζει πραγματικά, πώς θα διαχειριστεί καλύτερα τα ελαστικά και αυτό θα είναι ένα μεγάλο τεστ για να κατανοήσουμε ποιος βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση».

Υπογράμμισε επίσης, ότι «ξεκινάμε από τη δεύτερη σειρά, που ήταν και ο στόχος, όμως δεν είχα την τέλεια αίσθηση για να πιέσω πραγματικά. Απομένει ακόμη να αποφασίσουμε για τις μικρές λεπτομέρειες και για τα ελαστικά αύριο».

Best of internet