Στραβωμάρα έχεις; (video)

Στραβωμάρα έχεις; (video)

Στραβωμάρα έχεις; (video)

Το τερμάτισε αυτή τη φορά ο Γάλλος κωμικός Remi Gaillard, ο οποίος αναστάτωσε απίστευτα την κυκλοφορία σε μία πόλη υποδυόμενος τον τυφλό...οδηγό.

Ο βασιλιάς της διαδικτυακής φάρσας ξαναχτύπησε. Ο Γάλλος κωμικός ηθοποιός Remi Gaillard ανέβασε αυτή τη φορά στο Ιντερνετ ένα βίντεο, στο οποίο παίζει τον ρόλο ενός τυφλού. Μέχρι εδώ όλα καλά, όμως το πράγμα χοντραίνει, όταν «ο τυφλός» άνδρας πιάνει το τιμόνι ενός αυτοκινήτου και το οδηγεί στον δρόμο, όπου κάνει οχτάρια, καβαλάει πρασιές, χτυπά σε προστατευτικές μπαριέρες και τρακάρει πάνω στις πινακίδες ενός βενζινάδικου, όπου πήγε για να φουλάρει το Ι.Χ. με καύσιμα.

Οι υπόλοιποι οδηγοί παθαίνουν βεβαίως σοκ, όταν βλέπουν να ξεπροβάλλει από το παράθυρο του «μεθυσμένου» αυτοκινήτου ένα χαρακτηριστικό λευκό μπαστούνι, όπως αυτό που χρησιμοποιούν οι τυφλοί συνάνθρωποί μας στις μετακινήσεις τους.

Κάποιες στιγμές υποδύεται ο Γάλλος κωμικός ηθοποιός και τον τυφλό πεζό, ανεβαίνοντας ανάποδα κυλιόμενες σκάλες ή απλά περπατώντας ανάμεσα σε αυτοκίνητα και αγνοώντας την κυκλοφορία.
Εννοείται, ότι το βίντεο δεν προσφέρεται προς μίμηση!

BLIND MAN PRANK (REMI GAILLARD)

Best of internet