Θα υπογράψει ο Λορένθο;

Γιώργος Βαρίνος
Θα υπογράψει ο Λορένθο;
Μετά την ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας Yamaha – Ρόσι, ο μάνατζερ του Λορένθο ανακοίνωσε ότι έχει συμβόλαιο, το οποίο εξετάζει.

Η Yamaha ανανέωσε το συμβόλαιο του Ρόσι, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τις δύο πλευρές, ταυτόχρονα όμως πρότεινε αντίστοιχη συνέχιση της συνεργασίας τους και στον Λορένθο, την οποία εξετάζει. Αυτό αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο μάνατζερ του Ισπανού πρωταθλητή, Άλμπερτ Βαλερά. Οκτώ χρόνια συνεργασίας και τρία πρωταθλήματα συνδέουν τη Yamaha με τον Λορένθο, ωστόσο, όπως δήλωσε ο μάνατζέρ του, δεν βιάζονται να αξιολογήσουν το νέο συμβόλαιο που του προσφέρθηκε από την ιαπωνική εταιρεία, το οποίο, σύμφωνα με τα λεγόμενά του. «είναι το καλύτερο το οποίο έχουμε έως σήμερα» .

Όταν ο Βαλερά ρωτήθηκε για τις φήμες που αφορούν «λευκή επιταγή» από την Ducati για την απόκτηση του Ισπανού πελάτη του, αυτός απάντησε ότι δεν υπάρχει επίσημη πρόταση, και ότι «δεν αμφιβάλλω ότι τις επόμενες ημέρες θα λάβουμε προσφορές και από άλλες ομάδες». Κίνηση τακτικής λοιπόν η καθυστέρηση του Λορένθο, που προφανώς ήθελε να δει τις αντιδράσεις από την συμφωνία Ρόσι – Yamaha και τις εξελίξεις που αυτή θα προκαλέσει, πριν πει την τελευταία του λέξη ή βάλει την υπογραφή του. Αν πάντως ο Ισπανός επιλέξει την ιταλική αρμάδα αντί της ιαπωνικής, τότε θα έχουμε ντόμινο μετακινήσεων που θα δώσουν και νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα του 2017, με δεδομένο μάλιστα πως όπως δείχνουν τα πράγματα, η κυριαρχία των Yamaha – Honda των τελευταίων ετών απειλείται όχι από έναν, Ducati, αλλά από δύο διεκδικητές, αν προσθέσουμε και την έκπληξη της Suzuki στα μέχρι τώρα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!