Δείτε και ακούστε την AMG GLC43 (video)

Γιώργος Βαρίνος
Δείτε και ακούστε την AMG GLC43 (video)
H Mercedes – AMG GLC43 4Matic είναι ένα συναρπαστικό SUV με 362 ίππους, που όχι μόνο φαίνεται, αλλά και ακούγεται υπέροχα.

Μαζί με την κουπέ εκδοχή της και την E43, την πρώτη από τις AMG παραλλαγές της νέας E-Class, η GLC43 4Matic θα κάνει το ντεμπούτο της στη διεθνή έκθεση της Νέας Υόρκης σε τέσσερις ημέρες από σήμερα.

Το video που ετοίμασε για εμάς η γερμανική εταιρεία αναδεικνύει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της νέας σπορ έκδοσης του μεσαίου της SUV, που συνδυάζει την ικανότητα κίνησης σε κάθε οδόστρωμα και τον κορυφαίο δυναμισμό.

Κάτω από το καπό της βρίσκεται ο νέος τρίλιτρος V6 κινητήρας με τα 2 turbo που αποδίδει 362 ίππους για την περίσταση, αλλά γι’ αυτά καθώς και για τις επιδόσεις μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Διότι καλές οι εικόνες και τα στοιχεία, αλλά αν δεν έχεις την πραγματική έκφανσή τους στην ουσία δεν έχεις τίποτα. Τι πιο κοντινό λοιπόν στην πραγματική αίσθηση, από ένα φιλμ που μας βάζει για λίγο στον συναρπαστικό κόσμο ενός τέτοιου μοντέλου, έστω και με τη λογική του «φάτε μάτια ψάρια».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!