«Σκοράρει» η Dacia στην Ιταλία

Γιώργος Βαρίνος
«Σκοράρει» η Dacia στην Ιταλία
Με τα επίσημα εγκαίνια του Dacia Arena, η ομάδα της Ουντινέζε απέκτησε ένα γήπεδο που δεν αποκαλείται τυχαία «διαμάντι».

Από το 1999 η Dacia είναι επίσημος χορηγός της ομάδας της Ουντινέζε και η μοναδική εταιρεία αυτοκινήτου που έχει δώσει το όνομά της σε στάδιο της χώρας. Η ανακατασκευή του γηπέδου της ομάδας, του σταδίου Φριούλι, ολοκληρώθηκε και τυπικά πλέον με την επίσημη τελετή των εγκαινίων του και δεν είναι τυχαίο που έχει κερδίσει το προσωνύμιο «διαμάντι». Αυτό λόγω των εξωτερικών μεταλλικών πάνελ του, που αντανακλούν το φως ακριβώς όπως ένα διαμάντι και του προσδίδου μια πολύ σύγχρονη και ιδιαίτερη όψη.

Το πλήρως ανανεωμένο Dacia Arena είναι μια υπερσύγχρονη κατασκευή που μπορεί να φιλοξενήσει 25.000 θεατές και διαθέτει τόσο επιπρόσθετες αθλητικές εγκαταστάσεις, όσο και χώρους για πολλαπλές εμπορικές χρήσεις. Πλήρως στεγασμένο, δεν έχει σε κανένα σημείο του κολώνες ή άλλα δομικά στοιχεία που πιθανώς εμποδίζουν την ορατότητα, εξασφαλίζοντας άψογη παρακολούθηση από όλες τις κερκίδες του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!