Η «ανάσταση» του πρώτου Honda των ΗΠΑ (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Η «ανάσταση» του πρώτου Honda των ΗΠΑ (video)
Το Honda που κύλισε πρώτο τις ρόδες του στις Ηνωμένες Πολιτείες βρέθηκε σχεδόν... κατά λάθος, με την διαδικασία της αναπαλαίωσής του να είναι φυσικά η επόμενη κίνηση.

Το Honda N600 είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που εισήχθη στην αγορά των ΗΠΑ. Από αυτά, το πρώτο αυτοκίνητο που κύλισε τις ρόδες του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού βρέθηκε και ανήκει σε έναν μηχανικό, τον Τιμ Μινγκς. Ο Μινγκς γνωρίζει πολύ καλά το συγκεκριμένο μοντέλο, αφού όπως λέει ο ίδιος έχει επιδιορθώσει πάνω από 1.000 τέτοια!

Για χρόνια, είχε ένα πράσινο N600 στην κατοχή του, όμως κάποια στιγμή ανακάλυψε από τον αριθμό πλαισίου του ότι πρόκειται για το πρώτο αυτοκίνητο της Honda που πουλήθηκε στις ΗΠΑ. Η Honda φυσικά θα βοηθήσει στο εγχείρημα της αποκατάστασης του αυτοκινήτου και θα μοιράζεται με τον κόσμο την πρόοδό της μέσω σύντομων βίντεο που θα ανεβάζει στο YouTube σε μορφή επεισοδίων, ενώ μετά θα μπει στο μουσείο της εταιρείας ώστε να μπορούν όλοι να το δουν.

«Η εύρεση του πρώτου αυτοκινήτου που εισήχθη στις ΗΠΑ και η σχολαστική διαδικασία που θα ακολουθηθεί για να το φέρει πίσω στη ζωή, ενσαρκώνουν το πνεύμα της Honda. Ανυπομονούμε να δούμε το κοινό να έρθει μαζί μας σε αυτό το ταξίδι» είπε η Αλίσια Τζόουνς, διευθύντρια των social media της Honda.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!