Φέτελ: «Δε χάθηκε εντελώς η μέρα»

Νίκος Τσιώκος
Φέτελ: «Δε χάθηκε εντελώς η μέρα»
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ στάθηκε στις δυσκολίες που υπήρξαν στις ελεύθερες δοκιμές της Αυστραλίας λόγω των κακών καιρικών συνθηκών τονίζοντας ότι δε χάθηκε εντελώς η μέρα.

Η βροχή στις ελεύθερες δοκιμές της Αυστραλίας δεν επέτρεψαν στους πιλότους να κάνουν πολλούς γύρους στο Άλμπερτ Παρκ και τους ανάγκασαν να μείνουν γι' αρκετή ώρα στο γκαράζ των ομάδων τους, τόσο στην πρώτη, όσο και στη δεύτερη περίοδο.

Έτσι, ο Σεμπάστιαν Φέτελ στάθηκε στις δηλώσεις του στα προβλήματα που δημιούργησαν οι κακές καιρικές συνθήκες τονίζοντας ότι δεν υπήρχαν πολλά να μάθουν στη Ferrari από πλευράς προετοιμασίας ενόψει κατατακτηρίων και αγώνα, αλλά και πως δε χάθηκε εντελώς η μέρα. «Ο ήλιος βγήκε μετά τις δοκιμές και νωρίτερα έβρεχε. Αυτό ήταν αρκετό για είναι βρεγμένη η πίστα ή μερικά κομμάτια αυτής.

Αυτές οι συνθήκες δεν είναι οι ιδανικές, αλλά εντέλει δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Είναι το ίδιο για όλους. Ακόμη, δε νομίζω ότι η μέρα χάθηκε εντελώς. Κάναμε μερικούς γύρους, αλλά από πλευράς προετοιμασίας για το τριήμερο και τον αγώνα δεν υπήρχαν πολλά να μάθουμε», ανέφερε ο Γερμανός, που δεν κατάφερε να κάνει χρόνο στο FP1 και ήταν όγδοος στο FP2.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!