Αλλαγή πλεύσης για τη Renault

Αλλαγή πλεύσης για τη Renault

Αλλαγή πλεύσης για τη Renault

Σε νέα σχεδιαστικά μονοπάτια δείχνει ότι θα κινηθεί η Γαλλική εταιρεία, για τα οποία σκοπεύει να μας δώσει μια ιδέα μέσω ενός νέου πρωτότυπου μοντέλου. 

Στην έκθεση του Παρισιού το Σεπτέμβρη, η Renault θα παίζει «εντός έδρας» και θα κάνει σπουδαίες αποκαλύψεις. Μια από αυτές, είναι η νέα σχεδιαστική γλώσσα που θα υιοθετήσει, η οποία θα κάνει την εμφάνισή της σε ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο. Άλλωστε, αυτό είχε γίνει και το 2010 με το DeZir concept (φωτογραφία) που είχε δείξει στην ίδια έκθεση, οπότε δεν πρόκειται για μια νέα τακτική. 

Ο επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της εταιρείας είπε ότι η νέα σειρά που αναμένεται θα αντιπροσωπεύουν σκηνές από την ίδια τη ζωή, λέγοντας χαρακτηριστικά για το σπορ πρωτότυπο: «Θα αντιπροσωπεύει τον έρωτα. Μπορεί να μην είναι πολύ πρακτικό, όμως ούτε ο έρωτας είναι». Ωστόσο, ο ίδιος τόνισε ότι το εμπρός μέρος που συναντάμε στα τωρινά μοντέλα, δεν θα δεχτεί πολλές αλλαγές. Εξήγησε ότι τους πήρε αρκετό καιρό για να καταφέρουν να το δημιουργήσουν και είναι μια αγωνία που δεν θέλουν να περάσουν ξανά. 

Best of internet