Tι οδηγεί η Lady Gaga;

Πέτρος Πιτσίνης
Tι οδηγεί η Lady Gaga;
Μια από τις πιο εκκεντρικές παρουσίες στον χώρο του παγκόσμιου καλλιτεχνικού στερεώματος δεν θα μπορούσε να έχει ένα... συνηθισμένο αυτοκίνητο, οπότε επέλεξε ένα Chevrolet El Camino!

Με μαύρα ρούχα, γυαλιά και καπέλο, η Lady Gaga ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, παρέα με ένα Chevrolet El Camino γράφοντας «μερικά πράγματα ποτέ δεν βγαίνουν από τη μόδα». Η τραγουδίστρια φαίνεται ότι είναι και η ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει κάτι εντελώς διαφορετικό για τη μετακίνησή της. Ανάμεσα σε διάφορες McLaren και Porsche που κατά καιρούς εμφανιζόταν, είχε μια Rolls-Royce Corniche σε ένα έντονο μπορντό χρώμα, εξαιτίας του οποίου η ίδια αποκαλούσε το αυτοκίνητο "Bloody Mary".

To Chevrolet El Camino είναι ουσιαστικά ένα Pick-Up, που όμως δεν παραπέμπει σε ένα σκληροτράχηλο 4x4 μοντέλο, αλλά σε ένα κουπέ. Ήταν στην παραγωγή από το 1964 έως το 1987, ενώ είχε παρουσιαστεί και άλλη μια γενιά του πιο πριν (1959-1960). To συγκεκριμένο που έχει στην κατοχή της η τραγουδίστρια, ανήκει στην τρίτη γενιά του μοντέλου, με τους κινητήρες που το εφοδίαζαν να ξεκινούσαν από τα 3.8 λίτρα, για να φτάσουν έως και τα 7.4 (!!!) του κορυφαίου V8.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!