Χάμιλτον: «Σαν παιδί που περιμένει να ανοίξει τα δώρα του!»

Νίκος Τσιώκος
Χάμιλτον: «Σαν παιδί που περιμένει να ανοίξει τα δώρα του!»
Ο Λιούις Χάμιλτον δήλωσε ενθουσιασμένος που επέστρεψε στο τιμόνι για την πρεμιέρα της σεζόν και ότι ένιωσε σαν παιδί που περιμένει να ανοίξει τα δώρα του τα Χριστούγεννα όντας στο γκαράζ!

Ικανοποιημένος με τη λειτουργία του μονοθεσίου δήλωσε ο Λιούις Χάμιλτον, με την ολοκλήρωση και της δεύτερης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών της Αυστραλίας. Ωστόσο, η βροχή δεν επέτρεψε στους πιλότους να κάνουν πολλούς γύρους, με αποτέλεσμα να μείνουν για αρκετή ώρα στα γκαράζ των ομάδων τους.

Σε αυτό της Mercedes ο Βρετανός ένιωσε σαν παιδί που περιμένει να ανοίξει τα δώρα του τα Χριστούγεννα, όπως είπε χαρακτηριστικά. «Ήταν καλή μέρα. Το μονοθέσιο λειτούργησε καλά και παρά το ότι δεν είχαμε μεγάλο αριθμό γύρων, ήταν αρκετά εποικοδομητικές δοκιμές. Ήμουν άτυχος και δεν έκανα γύρους στο στεγνό για να πάρω μία μικρή γεύση από την ισορροπία του μονοθεσίου.

Γενικά, είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ και επέστρεψα στο μονοθέσιο. Όταν καθόμουν στο γκαράζ, ένιωσα σαν παιδί που περιμένει να ανοίξει τα δώρα του τα Χριστούγγενα. Ελπίζω να μη βρέξει αύριο, ώστε να κάνουμε αρκετούς γύρους», ήταν τα λόγια του τρις παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!