Αυτό είναι το νέο Suzuki Swift!

Πέτρος Πιτσίνης
Αυτό είναι το νέο Suzuki Swift!
Μέσω μερικών φωτογραφιών που διέρρευσαν μαθαίνουμε την εικόνα του νέου Ιαπωνικού σουπερμίνι, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί και επίσημα μέχρι το τέλος του χρόνου.

Η επόμενη γενιά του Suzuki Swift είναι κοντά στην άφιξή της, με μερικές εικόνες που διέρρευσαν να αποκαλύπτουν πρόωρα την εμφάνισή του. Βλέπουμε ότι τα φωτιστικά σώματα είναι εντελώς νέα, έχει μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα στη μάσκα και οι προφυλακτήρες είναι ανασχεδιασμένοι εμπρός και πίσω. Το σχεδιαστικό highlight του αυτοκινήτου όμως είναι στην οροφή, η οποία δίνει την ψευδαίσθηση ότι δεν στηρίζεται κάπου, χάρη στις μαύρες κολόνες που δεν διαφέρουν από τα τζάμια με την πρώτη ματιά. Επίσης, στην τρίτη κολόνα «κρύβονται» οι χειρολαβές των πίσω θυρών, παραπέμποντας σε τρίθυρο αμάξωμα.

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές είναι επίσης εμφανείς. Μια νέα μεγάλη οθόνη φαίνεται ότι φιλοξενείται στην κεντρική κονσόλα, με το τιμόνι να είναι επίσης νέο. Οι κεντρικοί αεραγωγοί έχουν επανασχεδιαστεί, όπως και ο πίνακας οργάνων. Οι φήμες γύρω από τα κινητήρια σύνολα του μοντέλου κάνουν λόγο για ένα νέο σύνολο βενζίνης στο 1.0 λίτρο για την βασική έκδοση, ενώ το Swift Sport περιμένουμε ότι θα κινείται από ένα 1.400άρι μοτέρ που θα συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!