Τριάντα χρόνια Nismo, σε πίστες και δρόμους (video)

Τριάντα χρόνια Nismo, σε πίστες και δρόμους (video)

Τριάντα χρόνια Nismo, σε πίστες και δρόμους (video)

Η αγωνιστική ιστορία της Nissan και οι κορυφαίες εκδόσεις όλων των μοντέλων της, ταυτίζονται εδώ και πολλά χρόνια με τη Nismo. 

Η Nismo είναι γνωστή στους φίλους του  μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και των αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων, ως ο βελτιωτικός οίκος της Nissan.

Το όνομα Nismo προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων NISsan MΟtorsports και υπογράφει τα επιτεύγματα 30 και πλέον ετών στην εξέλιξη τόσο των εμπορικών εκδόσεων μοντέλων της Nissan, όσο και των αυτοκινήτων που προορίζονται για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Μέσω της Nismo, η ιαπωνική εταιρεία εξασφαλίζει ότι η τεχνολογική εξέλιξη που επιτυγχάνεται στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό πεδίο των αγώνων, ενσωματώνεται στα μοντέλα παραγωγής δημιουργώντας κορυφαίες εκδόσεις, τόσο από άποψη επιδόσεων, όσο και τεχνολογίας.

Με ένα video που ξεκινά από τις πρώτες ημέρες της αγωνιστικής εμπλοκής της, η Nissan μας ξεναγεί στη μεγάλη ιστορία της Nismo που μετρά ήδη 30 χρόνια. Και συνεχίζεται αδιάκοπα έκτοτε, με επιτυχίες στα παγκόσμια και εθνικά πρωταθλήματα των αγώνων του μηχανοκίνητου αθλητισμού και με συναρπαστικές εκδόσεις υψηλών επιδόσεων των μοντέλων της.

Τι σημαίνει η Nismo για τη Nissan ;

Best of internet